-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 09 12

Naujojo LKL sezono belaukiant: „Nevėžis“

Permainų neišvengęs Kėdainių „Nevėžio“ klubas, šį sezoną pasitinka stipriai pasikeitęs. Prie ekipos vairo šią vasarą stojo praėjusį sezoną Utenos klubą treniravęs ir vos prieš du metus krepšininko karjerą baigęs strategas – Virginijus Sirvydis, o kartu su juo prie komandos prisijungė būrys naujų krepšininkų.
Virginijus Sirvydis
Virginijus Sirvydis / R. Dačkaus nuotr.

Pirmąsias dvi savaites „Nevėžio“ ekipa sportavo lauke, o dabar jau dirba salėje, „šlifuoja“ gynybą ir puolimą, bei nekantriai laukia pirmųjų čempionato rungtynių pradžios.

„LKL šiemet labai stiprus, aišku palyginus su praeitais metais gal kiek susilpnėjęs, bet kas liečia pirmas penkias komandas, tai bus tikrai sunku įsiterpti tarp jų, aišku kovosime dėl patekimo į aštuntuką, o kaip gausis – žiūrėsime sezono metu“, – apie lygos pajėgumą, komandos tikslus ir viltis kalbėjo V.Volkus.

Kad LKL čempionatas bus stiprus bei intriguojantis mano ir Aurimas Adomaitis, „Nevėžio“ gretose rungtyniaujantis jau ne vienerius metus.

VIDEO: Reportažas

„Jau aiškūs mūsų trys grandai – „Žalgiris“, „Lietuvos rytas“, „Neptūnas“, po to „Šiauliai“, Pasvalys, Utena, o visos kitos likusios komandos aiškinsis savo santykius lentelės gale. Kai anksčiau būdavo du ratai, daug ką nulemdavo atsitiktinumas, dabar viskas išsidėstys pagal pajėgumą. O ir daugiau rungtynių – įdomiau tiek sirgaliams, tiek ir mums patiems, nes daugiau kartų susitiksime su stipresnėmis komandomis, bus įdomu pasitikrinti kas yra kas – kalbėjo A.Adomaitis.

Paklaustas ar lyderių naštos imsis legionieriai, vyriausiasis „Nevėžio“ treneris teigė jog norėtų, kad lyderiai būtų lietuviai.

„Dabar situacija sudėtinga, bet bandysime išspausti iš turimų žaidėjų viską. Norėtusi, kad lyderiais būtų lietuviai, tačiau kaip bus pamatysime sezono eigoje. Peržiūroje yra du žaidėjai iš Rusijos, manau, kad jie liks tikrai, nes abu stengiasi, noriai dirba. Du mūsų mažesnieji juodaodžiai yra nuo pat pradžios – praėjo visą pasiruošimą, o naujoką atsivežėme neseniai, jis irgi amerikietis – Jasonas Davisas, jis dirbo JAV kartu su draugu David‘u McClure‘u, – pernai „Šiaulių“ komandoje žaidusiu krepšininku. – Žiūrėsime, tikiuosi, kad jis yra geroje formoje, aišku ta kelionė ilga buvo, dar veikia aklimatizacija, bet manau viskas bus gerai“, – kalbėjo 41-erių metų strategas.

Kėdainių komanda dar laukia lengvojo ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijose galinčio žaisti juodaodžio, bei dairosi dar vieno aukštaūgio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius