Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 21

Nė vieno žaidėjo neturintis „Nevėžis“ parduoda brangiausius abonementus LKL

Tik per plauką vietą LKL išsaugojęs Kėdainių „Nevėžio“ krepšinio klubas nusprendė pasipelnyti iš komandos sirgalių. Ekipa pradėjo prekyba kito sezono abonementais, nors neturi užregistravusi nė vieno krepšininko. Abonementai - brangiausi visoje LKL.
Rungtynių akimirka
Kėdainių „Nevėžio“ ekipa praėjusį sezoną / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Klubo interneto svetainėje kedainiunevezis.lt  skelbiama, kad prasidėjo prekyba kito sezono abonementais. Anot pranešimo, nuo rugpjūčio 20 iki 27 dienos abonementus pirmiausia galės įsigyti ištikimiausi sirgaliai. Tie, kurie turėjo abonementus pernai.

Taip pat, jiems abonementai kainuos 15 proc. pigiau. Vis dėlto, „Nevėžio“ kainos verčia iš koto – komanda, kuri neturi nė vieno žaidėjo, o praėjusį sezoną baigė priešpaskutinė, abonementus parduoda brangiausiai visoje LKL.

Norint pamatyti visas „Nevėžio“ namų rungtynes reikia pakloti nuo 100 eurų, kai Kauno „Žalgirio“ abonementas kainuoja 89 eurus, o Vilniaus „Lietuvos ryto“ – tik 59 eurus.

Opa! Šį saulėtą vakarą mes turime pirmąją ekipos treniruotę. O ką šįvakar veikiate Jūs? :)

Posted by BC Kėdainių NEVĖŽIS on 2015 m. rugpjūčio 20 d.

Klubas jau kurį laiką neskelbė jokių naujienų, po praėjusio sezono buvo iškilusi rimta grėsmė, kad komanda askritai bankrutuos. Socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje „Nevėžio“ ekipa teigia, kad jau susirinko į pirmąją naujojo sezono treniruotę.

Neskelbiama, kokie žaidėjai treniruojasi su ekipa, vienintelė šimtu procentų aški kito sezono sudėties dėlionė – treneris Ramūnas Cvirka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius