Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 22

Netikėtas posūkis: vienas didžiausių šalies krepšinio talentų sugrįžo į Lietuvą

Prieš pusantrų metų sparnus į Barseloną pakėlęs Lietuvos krepšinio talentas Arnas Velička grįžo namo. 24sek žiniomis, „Barcelona“ klubui priklausantis įžaidėjas treniruojasi Lietuvoje ir artimiausiu metu gali papildyti LKL komandą.
Arnas Velička
Arnas Velička / FIBA.com nuotr.

18-metis talentas tikėjosi pakilti į profesionalų krepšinį iš Barselonos talentų kalvės, tačiau 24sek žiniomis, jam nepavyko įsilieti į katalonų klubo kolektyvą.

A.Velička su šeima nusprendė grįžti namo ir dairosi galimybės tęsti karjerą Lietuvoje.

24sek šaltinių teigimu, galimybe įsigyti Arną Veličką domisi Kauno „Žalgiris“. Bet Lietuvos čempionai susigrąžintų gynėją tik tuo atveju, jeigu šis nebeturėtų įsipareigojimų su „Barcelona“ ekipa.

Katalonų klubas nenori taip lengvai paleisti perspektyviausiu įžaidėju Lietuvoje laikyto krepšininko. Jo sutartis su „Barca“ galioja iki 2019-ųjų vasaros.

Tiesa, anot šaltinių, „Barcelona“ gali atsisakyti teisių į A.Veličką 2018-ųjų vasarą.

24sek žiniomis, A.Veličkos stovykla visus klausimus tikisi išsispręsti per artimiausias savaites.

Šaltinių teigimu, Kaune šiek tiek treniravęsis krepšininkas pastaruoju metu svečiavosi Panevėžyje. Realu, kad jis bus išnuomotas „Lietkabelio“ komandai.

Pastarąjį kartą antrajame Ispanijos krepšinio divizione A.Velička rungtyniavo lapkričio 18-ąją, bet nuo to laiko nesužaidė nė vienerių rungtynių.

Šį sezoną Barselonoje A.Velička sužaidė 8 rungtynes, gaudavo pasireikšti vid. po 19 minučių, rinko 8,5 taško, po 2 atkovotus kamuolius ir 3 rezultatyvius perdavimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius