Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 10 20

Nusivylęs „Lietkabelio“ vairininkas: „Spręsim šitas problemas“

Pasvalyje Gintaras Kadžiulis su Panevėžio „Lietkabeliu“ 81:87 nusileido „Pieno žvaigždėms“ ir negailėjo kritikos savo auklėtiniams.
Gintaras Kadžiulis
Gintaras Kadžiulis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Norint laimėti, reikia žaisti ne 5 paskutines minutes, o visas 40. Žaidėme nepateisinamai. Negaliu taip sakyti visiems žaidėjams. Kai kurie tikrai stengėsi ir darė tai, kas priklauso. Kai kurie buvo tikrai nepasiruošę. Spręsim šitas problemas“, – rungtynes komentavo „Lietkabelio“ treneris.

G.Kadžiulis nesureikšmino gynybos prieš Emmanuelį Omogbo, pelniusį net 26 taškus ir surinkusį 37 naudingumo balus.

„Jis kai kuriuos taškus pelnė po atkovotų kamuolių ar greitam puolime, o iš statinių padėčių jis nepelnė daug taškų“, – sakė strategas.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtyniu apžvalga: „Pieno žvaigždės“ - „Lietkabelis“ [2018-10-20]

Paklaustas, kaip skaudžiai atsiliepia Donato Tarolio trauma, G.Kadžiulis kalbėjo: „Donatas vienas iš tų, kuris niekada nepasiduoda, jis duoda daug energijos gynyboje, atkovoja kamuolius puolime. Mums jo labai trūksta. Simo Jasaičio žaidimas ketvirtoje pozicijoje trumpina derinių pasirinkimą, stringame su tuo.“

Treneris akcentavo, kad jau nemažai rungtynių kartojasi panašios komandos klaidos: „Yra momentai, kai tikrai gerai žaidžiam. Pažaidžiam gerai ir krentam į duobę. Darome nepaaiškinamas klaidas, kaip rungtynių pabaigoje, kai du kamuolius iš mūsų perėmė. Tai nebuvimas koncentracijos. Labai vaikiškai klystam.“

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Pieno žvaigždės“ - „Lietkabelis“ [2018-10-20]

Tuo tarpu „Pieno žvaigždžių“ vairininkas Gediminas Petrauskas džiaugėsi geru komandos pasirodymu ir pasiekta pergale: „Jei išimsim atkarpą, kai praradome 4 kamuolius, tai tikrai buvo geros rungtynės.

Pirmoj pusėj nedavėm „Lietkabeliui“ pajusti jų žaidimo, sustabdėme stipriąsias puses, o antroj pusėj šiek tiek gal nuovargis atsirado, „Lietkabelis“ perprato, kur mes rizikuojame, pradėjo tuo naudotis ir grįžo į rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius