Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 30

„Orakulo“ prognozė: ar „Neptūnas“ gali mesti iššūkį „Žalgiriui“?

Artėjantį savaitgalį LKL favoritų laukia nelengvos išvykos į Klaipėdą ir Uteną. LKL.lt kartu su „Orakulu“ prognozuoja, kas laukia „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Utenos „Juventus“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“ (šeštadienis, 17 val., Utena, TV6)

Praėjusį savaitgalį Utenoje praūžė tikra priešvelykinė fiesta. „Juventus“ ketvirtajame kėlinyje pelnė 34 taškus ir nubloškė Klaipėdos „Neptūną“ 104:89. „Tai buvo geriausias ketvirtasis kėlinys šį sezoną“, – pripažino uteniškių treneris Antanas Sireika.

Šeštadienį jam reikės ne geriausio kėlinio, bet geriausių rungtynių, kad patiestų „Lietuvos rytą“. „Orakulas“ duoda tik 20 proc. „Juventus“ pergalės tikimybę, bet uteniškiai jau yra įrodę, kad jų nuvertinti nereikėtų. Kaip tik Utenoje pastarąjį kartą sausio 31-ąją „Juventus“ nugalėjo „Lietuvos rytą“ 92:88.

„Orakulo“ prognozė
„Orakulo“ prognozė

Pasvalio „Pieno žvaigždės“ – Prienų-Birštono „Vytautas“ (šeštadienis, 17:00, Pasvalys)

Giedriaus Staniulio ir Stepono Babrausko traumos iki sezono pabaigos supančiojo „Pieno žvaigždes“. Pasvaliečiai kenčia trijų nesėkmių paeiliui seriją. Tuo tarpu „Vytautas“ išsilaižė žaizdas ir jau laimėjo tris savaitgalius iš eilės, pamokydamas ir „Neptūną“.

„Orakulas“ negarantuoja užtikrintos prieniškių pergalės ir „Pieno žvaigždėms“ numato 35 proc. tikimybę mesti iššūkį, bet Virginijus Šeškus vyksta į Pasvalį su ryškiai matoma užklijuota favorito etikete.

„Orakulo“ prognozė
„Orakulo“ prognozė

„Šiauliai“ – Kėdainių „Nevėžis“ (sekmadienis, 17:00, Šiauliai)

Kėdainių „Nevėžis“ – nedėkingoje situacijoje. Ramūno Cvirkos komanda patyrė 7 pralaimėjimus iš eilės ir pastarąjį kartą pergale džiaugėsi sausio 31-ąją – prieš du mėnesius. „Šiaulių“ žaidimas banguoja, bet „Orakulas“ neabejoja, kad tokią formą demonstruojančiam „Nevėžiui“ nelemta nugalėti „Šiauliuose“.

Kita vertus, aštuntoji vieta ir atkrintamųjų varžybų traukinys nuo „Nevėžio“ tolsta, o tai nepalieka kėdainiečiams galimybės progų švaistyti šansų rinkti taškus. Kada tada, jei ne prieš šeštąją komandą turnyro lentelėje?

„Orakulo“ prognozė
„Orakulo“ prognozė

Klaipėdos „Neptūnas“ – Kauno „Žalgiris“ (sekmadienis, 17:00, Klaipėda, TV6)

Iš Europos taurės pasitraukęs ir rungtynių tvarkaraštį patogiau susidėliojęs „Neptūnas“ vietiniame fronte buvo iškovojęs 5 pergales iš eilės. Tačiau virš Klaipėdos susikaupė juodi debesys. „Neptūnas“ pralaimėjo ir „Vytautui“, ir „Juventus“, o sekmadienį namuose priima dar vieną varžovą, kuris turi didžiulį potencialą pratęsti nesėkmių seriją – „Žalgirį“.

Banguotai rungtyniaujantis „Žalgiris“ irgi neblizga. Šarūnas Jasikevičius po antradienio išvykos Alytuje prisipažino, kad momentais dėl tokio žalgiriečių žaidimo netgi buvo gėda. Bet „Neptūno“ žaidimu nesužavėtas „Orakulas“ prognozuoja nesunkią pergalę žalgiriečiams.

„Orakulo“ prognozė
„Orakulo“ prognozė

Alytaus „Dzūkija“ – Panevėžio „Lietkabelis“ (sekmadienis 19:00, Alytus)

Dzūkai, kaip ir „Nevėžis“, nebeturi kur trauktis. Tik Alytaus komandos situacija dar prastesnė. Pralaimėjimų kaina – ne sezonas be atkrintamųjų varžybų, o kitas sezonas be „Tete-a-Tete Casino-LKL“. Tai gali būti tas stimulas, kuris patvirtintų „Orakulo“ prognozę, jog alytiškiai gali nugvelbti tašką iš „Lietkabelio“.

Panevėžiečiai, beje, pastaruoju metu demonstruoja blankią formą. Iki dviejų netvirtų pastarųjų pergalių prieš „Nevėžį“ ir „Pieno žvaigždes“ Kazio Maksvyčio auklėtiniai buvo pralaimėję penkis kartus iš eilės. Tuo tarpu dzūkai dar antradienį kabinosi į gerklę „Žalgiriui“. Dzūkija jau pasiilgo pergalių.

„Orakulo“ prognozė
„Orakulo“ prognozė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius