-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 14

Po geriausių rungtynių Lietuvoje – įvertinimas Nate'ui Woltersui

Po smūgio Klaipėdoje atsigavęs Kauno „Žalgiris“ Panevėžyje išprakaitavo pergalę prieš vietos „Lietkabelį“, o vienas pergalės kalvių Nate'as Woltersas tapo naudingiausiu „Betsafe–LKL“ savaitės krepšininku.
Nate'as Woltersas
Nate'as Woltersas / Karolis Bakūnas nuotr.

Kauniečių įžaidėjas sekmadienį sužaidė geriausias karjeros Lietuvoje rungtynes.

Amerikietis buvo netoli trigubo dublio – per 29 minutes pelnė 18 taškų, atkovojo 9 kamuolius (asmeninis sezono rekordas) bei atliko 8 rezultatyvius perdavimus (taip pat asmeninis sezono rekordas), išprovokavo 7 varžovų pražangas ir surinko 32 naudingumo balus.

N.Wolterso vedamas „Žalgiris“ Panevėžyje laimėjo 73:69.

Atsipūsti „Žalgiris“ neturi kada – jau antradienį Šiauliuose pradės ginti Karaliaus Mindaugo taurę. Pirmosios ketvirtfinalio rungtynės su „Šiauliais“ – antradienį nuo 19 val. tiesiogiai per LRT PLIUS.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ 16 savaitės žaidėjas: N. Wolters

Savaitės penketukas kiek neįprastas – jį sudaro trys gynėjai ir du aukštaūgiai. Sėkmingai pasirodę gynėjai šį kartą pranoko puolėjus.

Be N.Wolterso, tarp geriausiųjų pateko Chauncey Collinsas ir Regimantas Miniotas (abu – „Nevėžis“), Dovis Bičkauskis („Juventus“) bei Arciomas Parachouskis („Rytas“).

C.Collinsas taip pat sužaidė geriausias savo rungtynes Lietuvoje. Mače su Utenos „Juventus“ amerikietis pelnė net 24 taškus ir atkovojo 9 kamuolius.

Jis irgi surinko 32 naudingumo balus kaip N.Woltersas, tačiau žalgirietis pripažintas naudingiausiuoju dėl mažiau aikštėje praleistų minučių ir didesnio įmestų-praleistų taškų santykio būnant aikštėje.

Puikus C.Collinso pasirodymas rezultatyviose rungtynėse leido kėdainiškiams triumfuoti 97:93.

Monstrišką pasirodymą tose pačiose rungtynėse surengė ir uteniškių gynėjas D.Bičkauskis, sužaidęs geriausias savo karjeros rungtynės per tris sezonus „Betsafe–LKL“ pirmenybėse.

Įžaidėjas surinko 24 taškus, atkovojo 6 kamuolius ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų – surinko net 37 naudingumo balus, tačiau į naudingiausiojo savaitės žaidėjo titulą nepretendavo dėl „Juventus“ pralaimėjimo.

D.Bičkauskis pastaruoju metu žaidžia stabiliai – į naudingiausiųjų penketukus gynėjas patenka jau trečią kartą per pastarąsias penkias savaites.

Antrasis „Nevėžio“ atstovas penkete – R.Miniotas. Krašto puolėjas rungtynėse prieš „Juventus“ surinko 14 taškų (3/4 tritaškiai) ir atkovojo 6 kamuolius. Tokio rezultato pakako 21 naudingumo balui.

Paskutinę vietą penketuke užima tik neseniai Vilniaus „Rytą“ papildęs baltarusis A.Parachouskis.

Vidurio puolėjas nuo pat atvykimo į Lietuvą renka dviženklius naudingumo balų skaičius, o šeštadienį Šiauliuose sužaidė kol kas sėkmingiausias savo rungtynės. A.Parachouskis prieš „Šiaulius“ per beveik 22 minutes surinko 20 taškų, atkovojo 11 kamuolių, išprovokavo 5 oponentų pražangas ir sukaupė 26 naudingumo balus. Vilniečiai rungtynes laimėjo 82:75.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius