Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 25

Policija ieško nuo mušeikos „Ryto“ ir „Žalgirio“ rungtynėse nukentėjusių vaikinų

Sekmadienį vykusiose „Žalgirio“ ir „Ryto“ krepšinio rungtynėse vienas sirgalius iš nugaros puolė 15 vaikinų, keliems iš jų sudavė smūgius. Policija sulaukė užpuoliką, o dabar prašo atsiliepti ir nukentėjusiųjų.
Nufilmuoto užpuolimo epizodai
Nufilmuoto užpuolimo epizodai / Kadrai iš filmuotos medžiagos

„Spalio 20 d. Vilniuje, Ozo g., Siemens arenoje vykusių krepšinio rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ metu apie 19 val. sektoriuje Nr. 108 buvo sumušti krepšinio sirgaliai

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti rungtynių metu nukentėjusius asmenis arba asmenis, atpažinusius juos, ir susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyresniąja tyrėja Jolanta Paulauskiene, tel. (8 5) 271 8129, el. p. jolanta.paulauskiene1@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112“, – tokio turinio pranešimą išplatino Vilniaus apskrities policija.

VIDEO: Nufilmuotas „Ryto“ sirgaliaus išpuolis: pirmas smūgis iš pasalų

15min jau rašė, kad dėl viešosios tvarkos pažeidimo per krepšinio rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ sekmadienį sulaikytas vienas sostinės komandos fanas, pranešė policija.

Policijos atstovas Tomas Bražėnas BNS sakė, kad 1985 metais gimęs įtariamasis prie išėjimo iš salės smūgiavo vienam iš „Žalgirio“ gerbėjų, jam nustatytas lengvas girtumas.

Policija taip pat buvo sustabdžiusi apklausai aštuonis „Žalgirio“ gerbėjus, kurie perlipę STOP juostą pateko į tribūną, paprastai naudojamą „Ryto“ gerbėjų, tačiau jie sulaikyti nebuvo.

VIDEO: „Ginčas“ dėl „Žalgirio“ ir „Ryto“ fanų, provokacijų ir apsaugos paieškos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius