Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 20

Prienų krepšinio simbolis V.Šeškus prabilo apie pasitraukimą: „Pavargau“

Nervus Klaipėdos „Neptūnui“ LKL ketvirtfinalyje kaip reikiant patampęs Prienų „Skycop“ kitą sezoną bus gerokai pasikeitęs. Klubo simbolis Virginijus Šeškus sekmadienį prasitarė, kad nori pailsėti ir ketina trauktis iš užimamų pareigų.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Karolio Bakūno nuotr.

71:77 sekmadienį Klaipėdoje „Skycop“ patyrė paskutinį sezono pralaimėjimą ir pralaimėjo seriją 1-2.

„Noriu pagirti savo vyrus, jie atidavė visas jėgas. Jei būtume turėję dar bent du sveikus žaidėjus, būtume šviežesni, viskas galėjo pakrypti kitaip. Taip pat šiek tiek stigo ir sėkmės. Klaipėda po pergalės labai džiaugėsi, o tai reiškia, kad jie mus tikrai vertino ir truputį bijojo. Sužaidėme solidžiai, vyrams priekaištų tikrai neturiu“, – po mačo uostamiestyje kalbėjo V.Šeškus.

Paklaustas apie savo ateitį, treneris buvo paslaptingas, bet prasitarė, kad ateinantį sezoną komandai veikiausiai nebevadovaus.

„Jau po praėjusio sezono su Ballais buvau pasakęs, kad tikrai toliau nedirbsiu. Bet trūko pinigų, reikėjo aukotis. Manau, kad šį žingsnį žengsiu po šito sezono, nes nuovargis yra begalinis. Tai jaučiasi sprendimuose, klystu kaip treneris“, – kalbėjo strategas.

VIDEO: V.Šeškaus ir K.Maksvyčio komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius