-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 01 02

Prieš svarbią Eurolygos dvikovą Šaras tausos du žalgiriečius

Šarūnas Jasikevičius nusprendė patausoti labiausiai patyrusius „Žalgirio“ žaidėjus. Pirmadienį dvikovai su Kėdainių „Nevėžiu“ kauniečių treneris neregistruos Pauliaus Jankūno ir Roberto Javtoko. Penktadienį „Žalgiris“ pradės antrąjį Eurolygos ratą dvikova su Belgrado „Crvena Zvezda“.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Šios dienos rungtynėse nežais poilsio gavę Paulius Jankūnas ir Robertas Javtokas. Juos pavaduos jaunesni kolegos, tačiau jie, kaip ir Jūs, negali užsnūsti, nes Kėdainių „Nevėžio“ komanda praėjusį sezoną kartą iš „Žalgirio“ arenos ištrūko su pergale“, – LKL rungtynių dieną pasirodė įrašas „Žalgirio“ puslapyje feisbuke.

32-ejų P.Jankūnas yra rezultatyviausias (vid. 13,1 tšk.) ir naudingiausias (vid. 16,3 naud. bal.) „Žalgirio“ žaidėjas Eurolygoje, kur rungtyniauja vid. po 23 minutes.

36-erių R.Javtokas yra vienas mažiausiai žaidžiančių žalgiriečių – Eurolygoje per 8 minutes spėja rinkti 2,3 taško ir 1,4 atkovoto kamuolio.

Daugiau galimybių pasireikšti gaus vokietis Isaiah Hartensteinas. Antras naudingiausias Europos aštuoniolikmečių čempionato žaidėjas šį sezoną LKL čempionate rungtyniauja vid. po 12 minučių, pelno 4,5 taško, atkovoja 2,8 kamuolio ir renka 5,4 naudingumo balo.

„Žalgirio“ ir „Nevėžio“ dvikovos pradžia Kaune – 19 val.

Orakulo prognozė
Orakulo prognozė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius