Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 31

Š.Jasikevičiaus pergalės LKL pusfinalyje neįtikina: „Vaizdas pasikeitė labai greitai“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai be kluptelėjimų žingsniuoja LKL atkrintamosiose, tačiau šalies čempionų žaidimas vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus kol kas nedžiugina. Ketvirtadienį žalgiriečiai 94:79 svečiuose pranoko Panevėžio „Lietkabelį“ ir atsidūrė per žingsnį nuo finalo, bet po dvikovos strategas savo auklėtiniams pažėrė porciją karčių žodžių.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Nežinau, kaip jums, bet man šis „Žalgiriukas“ nesižiūri. Vaizdas pasikeitė labai greitai. Vėl teks grįžti prie motyvacijos dalykų – ji yra labai svarbi bet kuriame darbe. Dabar esame stadijoje, kai kažko laukiame. Nežinau ko – galbūt finalo, galbūt atostogų?“, – po rungtynių Panevėžyje į vatą nevyniojo Š.Jasikevičius.

Treneris atkreipė dėmesį, kad varžovai neturėjo net trijų svarbių starto penketo žaidėjų, bet tuo „Žalgiris“ vis tiek nepasinaudojo ir aikštėje atrodė gana vangiai.

„Nemanau, kad šiandien žaidėme geriau nei pirmąsias rungtynes. Varžovai neturėjo net trijų pagrindinių žaidėjų, o antraeilį vaidmenį atliekantys krepšininkai mums įmetė 40 taškų. Dar prieš savaitę kovėmės su „Fenerbahče“ ir CSKA, o dabar mums problemų sukelia Donatas Tarolis, su visa pagarba jam. Jis žaidė tikrai užsivedęs, šaunuolis, džiaugiuosi dėl jo, nes tai mūsų mokyklos auklėtinis. Bet tokie žaidėjai mums neturi pridaryti tiek problemų. Aibė psichologinių klaidų, krepšininkų kūno kalba irgi daug ką sako. Jau prieš savaitę sakiau, kad nemalonu, tai šiandien – taip pat“, – konstatavo „Žalgirio“ strategas.

VIDEO: Š.Jasikevičiaus ir R.Butauto komentarai po rungtynių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius