-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 14

Šaras atskleidė lemiamos atakos planą, Ž.Urbonas liaupsino K.Pangosą

Šarūnas Jasikevičius po sunkių, tačiau pergalingų rungtynių prieš Utenos „Juventus“ akcentavo, kad svarbiausia čia buvo iškovoti pergalę, o jo kolega Žydrūnas Urbonas negailėjo komplimentų Eurolygos lygio varžovams.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Žalgiriečiai išvykoje uteniškius nugalėjo 81:79 (25:20, 21:15, 15:22, 20:22), o pergalę lėmė Axelio Toupane'o metimas paskutinę sekundę.

Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi, kad pavyko pasiekti tai, ko komandai labiausiai reikėjo – pergalę.

Trenerio teigimu, žaidėjai galbūt patikėjo, kad antroji rungtynių dalis bus lengvesnė, tačiau „Juventus“ suaktyvino gynybą, pradėjo žaisti ties pražangos riba, o žalgiriečiai tam nebuvo pasiruošę.

Edgaras Ulanovas, Kevinas Pangosas ir Aaronas White'as nerungtyniavo pirmoje rungtynių pusėje ir į aikštę buvo mesti po pertraukos, tačiau Š.Jasikevičiui nepatiko, kaip šis trejetas įsiliejo į žaidimą.

„Tai aišku, kad nebuvau patenkintas. Manau, kad jie tuo metu Utenai nusileido ir agresyvumu, ir noru laimėti. Manau, kad buvo akivaizdžiai pralaimėtos kelios mikrodvikovos, kur Utenos žaidėjas labiau norėjo ar paimti kamuolį, ar įmesti, ar paprasčiausiai laimėti. Taip gavosi, kad reikėjo pasišnekėti su jais“, – kalbėjo Šaras.

Kalbėdamas apie paskutinę ataką, kurią dvitaškiu užbaigė ir rungtynes laimėjo Axelis Toupane'as, „Žalgirio“ treneris sakė, kad viskas daugmaž išėjo taip, kaip ir buvo planuota. Tiesa, dėmesys daugiausiai buvo kreipiamas į K.Pangoso prasiveržimą, tačiau kanadietis gerai sukūrė laisvės A.Toupane'ui, o šis progą išnaudojo.

„Jei būtume pralaimėję, būtume pralaimėję dėl mano kaltės, nes kažkiek stengiuosi žiūrėti į priekį. Kai kuriais momentais reikia rizikuoti“, – komentarą apie rungtynes užbaigė Š.Jasikevičius, omenyje turėdamas žaidėjų taupymą ir laukiančią dvigubą Eurolygos savaitę.

„Juventus“ treneris Žydrūnas Urbonas po pralaimėjimo sakė: „Einame teisingu keliu. Gaila, kad „Žalgirį“ išvarginome prieš Eurolygos rungtynes.“

Strategas A.Toupane'o paskutinį metimą pavadino fantastišku, o dar labiau gyrė Keviną Pangosą: „Ką čia apie jį kalbėti. Šaras tokį monstrą užaugino, kad dabar gali ir apie NBA galvoti.“

VIDEO: „Betsafe-LKL“ rungtynių komentarai: „Juventus“ – „Žalgiris“ [2018-01-14]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius