Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 30

Šaras ir gyrė vyrus, ir neslėpė apmaudo: „Reikėjo to dviem dienom anksčiau“

Sekmadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai 93:48 sporto halėje sutriuškino Prienų „Skycop“ ekipą ir metus užbaigė aukšta nata.
LKL rungtynės : Kauno „Žalgiris“ - Prienų „Skycop“
Šarūnas Jasikevičius / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

„Ačiū sirgaliams už tokį palaikymą šiais metais, – geros nuotaikos po mačo nestokojo Šarūnas Jasikevičius. – Smagu, kad ir šiose rungtynėse beveik visi bilietai buvo išpirkti. Tai žaidėjams patiko. Tokioje atmosferoje žaisti LKL rungtynes yra malonumas.“

Apie rungtynes Šaras daug kalbėti nenorėjo, tiesa, prasitarė, kad yra labai patenkintas Brandono Davieso ir Aarono White'o demonstruojamomis lyderio savybėmis.

„Jie yra tie du žmonės, kurie tiek rūbinėje, tiek aikštėje šiuo sunkiu periodu lyderiauja. Visi šį kartą buvo nusiteikę labai gerai. Gaila, kad tai įvyko praėjus dviem dienoms, kai to reikėjo labiau... Bet tokia yra realybė. Jie irgi ne robotai“, – kalbėjo treneris.

VIDEO: Š.Jasikevičiaus ir V.Šeškaus komentarai

Karjeros rungtynes sužaidė jaunasis Lukas Uleckas, kuris per 27 minutes įmetė 13 taškų (3/5 trit.) ir atkovojo 5 kamuolius. Treneris taip pat pagyrė savo gynėją.

„Jam surasti minučių yra sunkiausia, nes 2-3 numerių komandoje yra daugiausiai. Žaidė puikiai ir labai daug davė komandai. Mes jau suprantame, kad tai yra LKL žaidėjas. Ar bus dar kažkas daugiau, pamatysime“, – kalbėjo treneris.

Žalgiriečiams šiame mače nepadėjo kirkšnį Las Palmase susižeidęs Marius Grigonis. Kiek rimta jo trauma, Šaras pasakyti kol kas negalėjo.

„Tikimės, kad nieko rimto, o tyrimai bus daromi sausio pradžioje“, – teigė strategas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius