-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 02

Šarūnas Jasikevičius niršo ant žaidėjų: „Viskas buvo blogai“

Kauno „Žalgiris“ paskutinę LKL reguliariojo sezono stadiją pradėjo sunkia pergale Panevėžyje. Po pergalės prieš „Lietkabelį“ treneris Šarūnas Jasikevičius neslėpė pykčio.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Svarbiausia, kad laimėjome ir įsirašėme pergalę turnyrinėje lentelėje. O daugiau tai viskas buvo tik blogai. Praktiškai tas pats, kas pralaimėjimas. Žaidimas buvo labai blogas. Iš visų pusių – nebuvo užsivedimo, nebuvo galvos, nebuvo išpildymo. Tik slankiojimas aikštelėje ir laukimas rungtynių pabaigos. Labai liūdnas vakaras Kauno „Žalgiriui“, – ant savo auklėtinių pyko Šaras.

Treneris nevyniojo į vatą ir teigė, kad vienintelė pergalės priežastis ta, kad „Lietkabelis“ žaidė dar blogiau ir turi mažiau talento.

Tiesa, vėliau kalbėjęs „Lietkabelio“ treneris Ramūnas Butautas nesutiko, kad abi komandos žaidė blogai: „Nepasakyčiau, kad mes žaidėme blogai. Aš norėčiau pagirti savo žaidėjus, kad kai atsilikome 14 taškų, visai nenuvažiavome į apačią.“

Praktiškai tas pats, kas pralaimėjimas. Žaidimas buvo labai blogas.

Kauno ekipos strategas daugiausia turėjo priekaištų komandos įžaidėjams, kurie nesukūrė pakankamai progų komandos draugams ir šie laidė nereikalingus tritaškius.

Tačiau Š.Jasikevičius negailėjo pagyrų Brandonui Daviesui, kuris pelnė 23 taškus: „Jo progresas yra stulbinantis. Jis man primena Brocką Motumą ir Luką Lekavičių. Jo darbo etika nesikeičia – nesvarbu, kiek jis gauna žaisti. Jis mūsų naudingiausias žaidėjas net LKL. Tai parodo, kad jis užsiveda kiekvienoms rungtynėms. Jis dar padaro psichologinių klaidų, bet jis dar jaunas.“

Treneris pabrėžė, kad pergalių LKL siekia ne tik tam, kad užsitikrintų pirmąją vietą reguliariajame sezone: „Labai svarbu nusiteikimas prieš finalo ketvertą. Šiandien buvo didžiulis žingsnis atgal.“

Eurolygos finalo ketvertui besirengiantis Kauno „Žalgiris“ LKL rungtynėse Panevėžyje po atkaklios kovos 81:74 (20:18, 19:21, 25:13, 17:22) nugalėjo „Lietkabelį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius