Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 08

Sau pastabų turėjęs B.Daviesas atskleidė jam į galvą įstrigusius Šaro žodžius

Po dramatiško Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ mūšio abiejų komandų amerikiečiai Brandonas Daviesas ir D.J.Seeley pasakė tuos pačius žodžius: „Jie mito mūsų klaidomis“. Po rungtynių „Žalgirio“ vidurio puolėjas džiaugėsi, kad net ir klydus pavyko išsigelbėti.
Brandonas Daviesas
Brandonas Daviesas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Rūbinėje po pergalės 76:69 prieš „Rytą“ priešų teritorijoje „Žalgirio“ rūbinėje didelio džiaugsmo nebuvo matyti. Visgi kauniečiams prireikė spurto 22:0, kad išneštų sveiką kailį.

B.Daviesas sėdėjo ramus ir be emocijų. Jis buvo vienas iš trijų žalgiriečių, aikštę palikęs su dviženkliu taškų skaičiumi. „Centras“ per 20 minučių pelnė 10 taškų ir atkovojo 4 kamuolius.

„Vilniaus „Rytas“ yra gera komanda, bet mes sugrįžome į rungtynes, parodėme charakterį. Šaras sakė, kad turime atsikovoti viską ir mes tai padarėme. Turime taip kovoti prieš geras komandas, ypač Vilniuje“, – principinio mūšio svarbą supranta jau antrą sezoną Kaune žaidžiantis amerikietis.

Daugiau taškų įpratęs rinkti aukštaūgis dėl savo rezultatyvumo nesikrimto: „Man taškai nėra svarbiausi. Bet man sunkiai sekėsi ir gynyboje. Tik norėjau daryti viską, kad padėčiau komandai – atkovoti svarbius kamuolius. Bet kurią dieną, per bet kurias rungtynes visada atsiras vyrukų, kurie gali pelnyti taškus. Tačiau mes laimime dėl to, kad žaidžiame kaip komanda.“

Trečiajame kėlinyje „Rytas“ pirmavo 12 taškų ir atrodė, kad juda link pergalės. B.Daviesas pripažino, kad komanda sutriko: „Jie tiesiog maitinosi mūsų klaidomis. Mes nespėjome paskui juos. Jie labai gerai žaidžia greitame puolime. Mums nepavyko pradėti trečio kėlinio, kaip norėjome, bet susiėmėme ketvirtajame. Dėl to ir laimėjome.“

Jau penktadienį Kauno „Žalgirio“ lauks pirmasis egzaminas Eurolygoje su Vitorijos „Baskonia“.

„Turime dar kelias dienas. Turime pasimokyti iš šių rungtynių. Manau, mums svarbu laimėti taip rungtynes – parodžius charakterį. Mums tai žingsnis į priekį“, – pozityviai į artėjančią savaitę žvelgė žalgirietis.

VIDEO: „Atsarginių“ sugrįžimas: LeBronas Los Andžele, favoritai ir kitokia J.Valančiūno sutartis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius