-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 31

Siautėjantys „Lietuvos ryto“ sirgaliai suvienijo uteniškius

Pastaraisiais metais LKL čempionate užsimezgė nauja sirgalių priešprieša. Be konfliktų vis rečiau apsieina Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Utenos „Juventus“ rungtynės. Apsižodžiavimai virto apsikumščiavimais, o visai neseniai vilniečiai užpuolė nieko neįtarusius „Juventus“ sirgalius net Kaune. Prieš dviejų komandų akistatą Utenoje sekmadienį „Juventus“ klubas išplatino emocingą žinutę.
„Lietuvos ryto“ pergalės džiaugsmas
„Lietuvos ryto“ pergalės džiaugsmas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
LKL | Utenos „Juventus“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“ | 16:00 | Utena

„Tai bus dvikova, kurioje „Juventus“ krepšininkai gins ne tik klubo, bet ir viso Utenos miesto garbę“, – į rungtynes kviečia oficiali „Juventus“ klubo svetainė.

„Ne vienerius metus besitęsiantys „Juventus“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos sirgalių nesutarimai iš žodžių karo jau senokai peraugo į nusikalstamus veiksmus, o aukščiausią tašką pasiekė prieš porą savaičių įvykęs uteniškių užpuolimas Kaune, kai iš „Juventus“ sirgalių buvo atimti šalikai, būgnas bei didžiausias atributas – vėliava, – rašoma utenosjuventus.lt.

Jie siekia mus įbauginti kaukėmis ir kumščiais, jie savinasi mūsų daiktus, puldinėja mūsų jaunimą ir tuo viešai giriasi,...

Posted by BC Utenos "Juventus" on 2016 m. sausio 28 d.


– Tiek po šio išpuolio, tiek dar prieš jį, „Juventus“ ekipa ne sykį raštu kreipėsi į LKL, buvo bendrauta su sostinės ekipos atstovais, tačiau atsakymai buvo paprasti – tirti šiuos incidentus yra teisėsaugos darbas. Teisėsaugos pareigūnų sekmadienį apsčiai bus tiek arenoje, tiek jos prieigose, tačiau ne jie bus pagrindiniais vakaro herojais.
 

Sirgalių nesutarimai iš žodžių karo jau senokai peraugo į nusikalstamus veiksmus.

Pagrindine „Juventus“ komandos stiprybe sekmadienį taps arenoje susirinkę žiūrovai. Visi šie incidentai suvienijo Utenos žmones. Dar iki šeštadienio popietės buvo parduota didžioji dalis bilietų į rungtynes, tad sekmadienį sostinės ekipą bei jos sirgalius pasitiks sausakimša Utenos arena“.

„Lietuvos rytas“ su „Juventus“ šį sezoną surėmė ginklus du kartus. Pirmąjį vilniečiai nesunkiai laimėjo 100:77, bet antrojoje dvikovoje „Lietuvos rytas“ išvargo pergalę 83:82. Tiesa, tada prie sostinės ekipos vairo stovėjo ne Tomas Pačėsas, o Arvydas Gronskis.

Kita vertus, T.Pačėsas jau spėjo gauti porą skaudžių sprigtų – Panevėžyje nuo „Lietkabelio“ (65:75), o dar praėjusį savaitgalį suklupo Pasvalyje (77:81).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius