Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 15

„Skycop“ vedliu tapęs Mike‘as Bruesewitzas – LKL savaitės MVP

Mike‘as Bruesewitzas sužaidė geriausias karjeros rungtynes Lietuvoje, atvedė Prienų „Skycop“ į pergalę ir tapo naudingiausiu „Betsafe–LKL“ savaitės krepšininku.
Michaelis Bruesewitzas
Michaelis Bruesewitzas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

M.Bruesewitzas surinko 31 naudingumo balą vos per 27 minutes ir padėjo „Skycop“ šeštadienį namie 85:80 įveikti Utenos „Juventus“.

28 metų 201 cm ūgio puolėjas pelnė 22 taškus (4/7 dvitaškių, 3/3 tritaškių, 5/5 baudų) ir atkovojo 9 kamuolius.

Šios rungtynės leido amerikiečiui tapti „Skycop“ lyderiu pagal rezultatyvumą (13,7 taško) ir atkovotus kamuolius (4,8 atk. kam.).

VIDEO: „Betsafe–LKL“ 4 savaitės žaidėjas: M. Bruesewitz

Į simbolinį savaitės žaidėjų penketuką taip pat pateko Chauncey Collinsas (Kėdainių „Nevėžis“), Martynas Gecevičius („Skycop“), Eimantas Bendžius (Vilniaus „Rytas“) ir Vaidas Čepukaitis („Juventus“).

V.Čepukaitis pagal naudingumą buvo geriausias praėjusią savaitę (36 balai), bet jo atstovaujama „Juventus“ pralaimėjo Prienuose.

Aukštaūgis pelnė 26 taškus ir atkovojo 13 kamuolių. V.Čepukaičiui trūko taško, kad pakartotų karjeros rezultatyvumo rekordą.

Priekinę liniją penketuke sudaro ir E.Bendžius. „Ryto“ puolėjas sužaidė rezultatyviausias karjeros LKL rungtynes prie pergalės prieš Alytaus „Dzūkiją“ prisidėjęs 20 taškų ir surinkęs 25 naudingumo balus.

Gynėjų grandyje – „Nevėžio“ atakų organizatorius Ch.Collinsas – 22 taškai, 5 rezultatyvūs perdavimai ir 25 naudingumo balai nesėkmingose rungtynėse prieš Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Penketuke – ir dar vienas „Skycop“ narys. M.Gecevičius surinko 26 naudingumo balus (19 taškų, 9 atk. kam.) žaisdamas prieš „Juventus“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius