Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2017 03 07

Stepą Babrauską apkumščiavęs Martynas Mažeika gavo baudą

Klaipėdos „Neptūno” gynėjas Martynas Mažeika sulaukė nuobaudos už šiurkštų žaidimą. Lietuvos krepšinio lyga nubaudė klubą už krepšininko veiksmus vasario 26-tą dieną mače su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis”.
Martynas Mažeika
Martynas Mažeika / Karolio Bakūno nuotr.

Incidentas per klaipėdiečių ir pasvaliečių rungtynes įvyko pačioje mačo pabaigoje. Lemiamomis rungtynių sekundėmis „Neptūnui” prieš varžovus pirmaujant 57:54, bandydamas užsiimti geresnę poziciją kovoje dėl kamuolio M.Mažeika susigrūmė su „Pieno žvaigždžių” krepšininku Steponu Babrausku.

Grumtynės baigėsi tuo, kad M. Mažeika itin grubiai ranka atakavo varžovų komandos žaidėją S.Babrauską ir kumščiu pataikė jam į veidą.

Po smūgio „Pieno žvaigždžių” krepšininkas krito ant parketo. Lietuvos krepšinio lyga šį M.Mažeikos veiksmą traktavo kaip tyčinį. Po susidūrimo su varžovu S.Babrauskui prireikė medikų pagalbos. Jam buvo susiūta gili žaizda smakre.

Lietuvos krepšinio lyga konstatavo, kad toks M.Mažeikos veiksmas yra nesuderinamas su garbingo žaidimo principais, yra agresyvus ir pavojingas kito žmogaus sveikatai. Už agresyvių veiksmų varžovo atžvilgiu panaudojimą skirta 300 eurų bauda.

Už tą patį lygos nuostatų pažeidimą šį sezoną kartą jau buvo baustas „Pieno žvaigždžių” aukštaūgis Egidijus Dimša, du kartus – „Lietkabelio” puolėjas Žygimantas Skučas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius