Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 17

V.Šeškų siutino netaiklūs metimai iš po krepšio: „Galiu apsimesti durniumi ir nereaguoti, bet...“

Prienų „Skycop“ laimėjus atkaklų LKL mūšį prieš Kėdainių „Nevėžį“, Virginijus Šeškus tradiciškai rado ir kuo pasiskųsti, ir kuo pasidžiaugti. Prienų strategą labiausiai suerzino virtinė netaiklių metimų iš po krepšio, kurie tik apsunkino „Skycop“ dalią mače su lygos autsaideriu.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Taškas yra taškas, turime pergalę ir manau, kad tai svarbiausia. Pradžią turėjome sužaisti dar sėkmingiau, bet leidome Kėdainiams atsigauti. Tas mūsų žaidimas labai priklauso nuo to, kaip pataikysime iš toli, visos komandos su mumis taiko tą pačią sistemą, keičiasi. Duoda mūsų dideliems atakuoti iš po krepšio, tačiau tai ne visada pavyksta. Jei mūsų mažiukai, likę su dideliais, užtaiko tuos metimus, būna persilaužimas“, – kalbėjo V.Šeškus.

V.Šeškus pasidžiaugė, kad komanda dažnai sugeba atsitiesti net ir įkritusi į duobes, bet davė pylos žaidėjams dėl netaiklių metimų iš idealių situacijų.

„Visada, atrodo, žaidėjai išeina nusiteikę. Bet vienas dalykas yra nusiteikimas, kitas – susikaupimas. Matėte, kiek pradžioje prametėme iš po krepšio? Gal šešis metimus“, – kalbėjo V.Šeškus.

„Vieną du prameti – tu iškenti, tris keturis – nervas ima, o kai penkis šešis...“, – skėsčiojo rankomis V.Šeškus.

„Ir tie metimai, nesumeluosiu, buvo per kokias 3 minutes iš eilės... Ir nereaguoti į tokius dalykus... Gali durniumi apsimesti ir nereaguoti, nusisukti, bet... Žaidėjai sako, kad ne specialiai, bet tai žmonės profesionalai“.

„Skycop“ nuo šeštoje vietoje esančios Utenos „Juventus“, kuri šeštadienį pralaimėjo „Dzūkijai“, atsilieka tik viena pergale, nuo „Pieno žvaigždžių“ – penkiomis.

V.Šeškus sako, kad atkarpa iki atkrintamųjų bus labai įdomi.

„Dabar bus įdomu. Pakilti į penktą vietą bus labai sunku, bet viskas įmanoma. Mes žaisime. Kaip bebūtų, visi nori išvengti „Ryto“ ir „Žalgirio“ atkrintamosiose“.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Skycop“ - „Nevėžis“ [2019-03-17]

„Nevėžio“ strategas Darius Dimavičius po rungtynių neslėpė apmaudo.

„Reikia pasveikinti varžovus, pelnyta pergalė. Aišku, gaila, buvo lygios rungtynės, bet žaidžiant be įžaidėjo viskas griūna puolime. Gynyboje nesusitvarkėm su M.Gecevičiumi ir M.Grantu, turėjome visų variantų, visi jie veikė, bet vėliau nusprendėme taikyti jiems kitą gynybą ir nesudirbo paskutinė išsikeitimo fazė, kai žaidėjai nespėdavo prieiti. Tarėmės žaisti agresyviau, neleisti įvesti kamuolio po krepšiu“, – nesėkmės priežastis dėstė treneris.

„Nevėžis“ su 4 pergalėmis lieka LKL lentelės dugne.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Skycop“ - „Nevėžis“ [2019-03-17]
VIDEO: Deginantys „Atsarginiai“: J.Jankevičiaus įspėjimas „Pacers“, M.Šalčiūtės pranašystė ir LeBronas pelenuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius