Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 27

V.Šeškus apgynė iš po krepšio nepataikiusį LaMelo Ballą

LaMelo Ballas baigiantis rungtynėms aštriai prasiveržė link krepšio, tačiau jo metimas, dar galėjęs atkurti intrigą, tikslo nepasiekė. Taip šeštadienį buvo užpūsta bene paskutinė Prienų-Birštono „Vytauto“ vilties žvakė. Prieniškiai savoje aikštėje buvo priversti pripažinti Utenos „Juventus“ pranašumą – 78:86.
LaMelo Ballas
LaMelo Ballas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Ką reiškia jis sugrybavo? Kad prametė iš po krepšio? Nėra čia ko kaltinti. Geriau pažiūrėkime, kas vyko keliomis minutėmis anksčiau, kai praradome kelis labai svarbius kamuolius. Pabaiga buvo prasta, bet nenoriu suversti visko į tą vieną metimą“, – savo jauniausią komandos žaidėją gynė V.Šeškus.

Trenerio teigimu, šį kartą LaMelo ir LiAngelo Ballai žaidė kur kas geriau nei praėjusiose LKL rungtynėse su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“.

„Tuomet buvau nusivylęs, o šį kartą tie vaikai mums tikrai padėjo. Pradžioje Gelo tikrai padėjo. Aišku, jiems dar reikia pridėti europiniame poziciniame krepšinyje ir gynyboje. Bet palyginus, kaip jie sužaidė šįkart, negaliu sakyti, kad buvo labai blogai“, – kalbėjo strategas.

Šalia jo šį kartą nebuvo jaunųjų krepšininko tėvo LaVaro. Jis rungtynes stebėjo įsitaisęs tribūnoje.

„Taip nusprendėme. Vieną kartą jis būna asistentas, kitą žiūrovas – kaip jam norisi“, – geros nuotaikos tradiciškai nestokojo V.Šeškus.

VIDEO: Ž.Urbono ir V.Šeškaus komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius