-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 25

V.Šeškus pyko ant „prisiknisusio“ teisėjo ir svarstė, kad reikėjo atleisti keletą žaidėjų

Itin svarbias LKL rungtynes pralaimėjęs Virginijus Šeškus surengė vieną ilgiausių šio sezono spaudos konferencijų. Nuo Prienų-Birštono „Vytauto“ trenerio kliuvo visiems.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Prieniškiai 77:90 nusileido Kėdainių „Nevėžiui“ ir tik dar labiau „įsitvirtino“ paskutinėje turnyro lentelės vietoje.

Iki reguliariojo sezono pabaigos liko vienas ratas, todėl dviejų pergalių deficitą prieš 9-oje vietoje žengiančius kėdainiškius panaikinti bus labai sunku.

Primename, kad paskutinę vietą užėmusią komandą turi teisę pakeisti NKL čempionai. Žinoma, jei atitiks LKL reikalavimus, tačiau jau atsirado komandų, kurios yra pasiryžę žengti į aukščiausią Lietuvos krepšinio lygą.

V.Šeškus, kuris Prienų komandai yra pašventęs visą savo karjerą, pripažino, kad šis laikotarpis jam yra itin sunkus. Reikalų strategas turi ne tik su pralaimėjimų liūnu, bet ir su komandą okupavusiais broliais Ballais bei jų tėtušiu LaVaru priešakyje.

Tiesa, 19-metis LiAngelo sekmadienį tapo vienu pagrindinių komandos ramsčių: pelnė net 28 taškus ir atkovojo 6 kamuolius.

Jo brolis LaMelo aikštėje pasirodė tik epizodiškai ir iš karto pradėjo nesąmoningų sprendimų maratoną, kurį nutraukė prisėdimas ant suolo iki rungtynių pabaigos.

„Net nežinau, ką pasakyt. Matau, kad ir per treniruotes yra sunku, neįvykdom kombinacijų. Iš pradžių darom, paskui sustojam, o mes neturim tokio įžaidėjo, kuris galėtų viską išspręsti“, – nusiminęs kalbėjo V.Šeškus.

Tačiau jis nekalė prie kryžiaus LaMelo Ballo ir vieną po kito vardino kitus krepšininkus, kurie pasirodė ne ką geriau.

Taip pat treneris paminėjo, kad jo komanda nebuvo nusiteikusi rungtynėms. Paklaustas, kodėl taip galėjo atsitikti, treneris kalbėjo: „Daug yra tų priežasčių… Tų žmonių buvimas, konkurencija ant suolo. Yra žmonės, kurie nepatenkinti tuo sėdėjimu, galvoja, kad išėję galėtų geriau padaryt.“

Strategas piktinosi, kad viskas yra nurašoma ant vieno žmogaus ir omenyje tikriausiai turėjo LaMelo Ballą.

„Dabar jau taip įpratę esam ir komandoj...“, – sakė V.Šeškus.

Treneris net svarstė, kad galbūt jo auklėtiniams iš tikro reikėtų pakeisti žaidimo stilių, kaip jau anksčiau siūlė gynybos teikiamos naudos nesuprantantis LaVaras Ballas.

Priekaištų prieniškių vairininkas negailėjo ir teisėjui Jurgiui Laurinavičiui, kuris, pasak V.Šeškaus, visada ieško prie ko prisikabinti.

„Aš manau, kad visi Lietuvos treneriai Jurgį žino. Jis pusę rungtynių ne į aikštelę žiūri, o kad prie tavęs prisiknistų“, – rėžė treneris.

Paklaustas, ką mano apie LaVaro Ballo kritiką, V.Šeškus tikino nenorintis eskaluoti šios temos ir nekreipiantis dėmesio į tai, ką kalba Ballų šeimos galva.

Beje, V.Šeškus turi ir svajonių scenarijų: „Melo, Gelo ir komanda. Tėtis turi būt kažkur (rodo į tolį).“

Panašu, kad žaidėjams Ballų realybės šou jau pabodo, o galbūt niekada ir nepatiko. Žurnalistams pasiteiravus, ar krepšininkai, o konkrečiau – Tomas Dimša, pastangų stygiumi nebando protestuoti, treneris pasakojo: „Nu bet blemba, nežinau… Čia ta istorija tęsiasi, aš su Tomu (Dimša) šneku, jis sako, kad viskas gerai. Jum iš šono gal geriau matyt būna.“

V.Šeškus svarstė, kad galbūt dėl protestų komandoje reikėjo atlikti permainas: „Čia gal vienas žmogus gerai pasakė, kad, jei yra protestai, tai gal reikėjo vieną, antrą žmogų atleist ir parodyt, kad baigtų (protestuoti).“

VIDEO: V.Šeškaus išpažintis spaudos konferencijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius