Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 20

Vashakidzė prieš LKL „Įgūdžių slalomo“ konkursą skambino Nashui

Utenos „Juventus“ ekipos gynėjas Nikolozas Vashakidzė šeštadienį Panevėžyje turės dar vieną galimybę pasimėgauti krepšinio mėgėjų dėmesiu. Utenos sirgalių numylėtinis išbandys savo jėgas Lietuvos krepšinio lygos (LKL) Žvaigždžių dienoje pirmą kartą surengtoje „Įgūdžių slalomo“ rungtyje.
S.Nashas šiemet laimėjo analogišką turnyrą NBA lygos Žvaigždžių dienoje
S.Nashas šiemet laimėjo „Įgūdžių slalomo“ konkursą NBA lygos Žvaigždžių dienoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Aš jau nuo penktadienio pietų prie „Cido“ arenos. Iš vakaro pradėjau ruoštis konkursui“ , - kaip visada nuotaikingai kalbėjo iš Gruzijos kilęs 24 metų 192 cm ūgio N.Vashakidzė.

Krepšininkas išreiškė viltį, kad Žvaigždžių dienos metu arenoje susirinkę žiūrovai krepšininkus palaikys taip, kaip tai darė uteniškiai ketvirtadienį „Juventus“ komandos rungtynėse su „Žalgiriu“: „Mes, dalyviai, padarysime viską, kad renginys patiktų žiūrovams, tačiau ir patys žmonės į šią šventę turi ateiti nusiteikę pasilinksminti. Organizatoriai gali pakviesti garsiausius dainininkus, dviračiais važinėjančius dramblius ar patį Davidą Copperfieldą, tačiau šventė vis tiek nepavyks, jei žmonės ateis niūrios nuotaikos.

Kai žaidžiant prieš “Žalgirį„ įbėgau į aikštelę, salė mane pasitiko ovacijomis. Tikriausiai visi matė, kokia buvo atmosfera ir kaip žaidė mūsų komanda. Aš tik noriu pasakyti, kad tiek rimtose varžybose, tiek šventiniuose renginiuose krepšininkai stengiasi dėl žiūrovų, todėl kuo jie bus geresnės nuotaikos, tuo krepšininkai stengsis dar labiau“.

Tokioje rungtyje pirmą kartą dalyvausiantis N.Vashakidzė neslepia, jog sieks kovoti dėl pergalės: „Žinoma, jog noriu laimėti. Kam tada dalyvauti, jei nenorėtum nugalėti. Visgi man didelė garbė jau vien tai, kad galėsiu atstovauti “Juventus„ komandai. Mano valanda “Snaiperių„ konkurse dar išauš, o kol kas aš pasistengsiu padaryti viską, kad kuo geriau atstovaučiau “Juventus„ klubui ir Utenos žmonėms šioje rungtyje“.

Sužinojęs, jog dalyvaus „Įgūdžių slalomo“ konkurse, N.Vashakidzė juokavo, jog patarimo bandys paklausti NBA Žvaigždžių dienoje analogiškoje rungtyje triumfavusio Dwyane'o Wade'o. Šios linksmos istorijos gynėjas nepamiršo ir dabar: „Skambinau Wade'ui, bet ragelio nekėlė. Matyt telefoną rūbinėje paliko, su ginklu sumaišęs. Tada pavyko prisiskambinti Steve'ui Nashui. Jis sakė, kad tokiame konkurse svarbiausi dalykai yra tokie pat, kaip bendraujant su moterimis - ne greitis, o tikslumas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius