Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 19

„Vytauto“ pergalė Utenoje – LiAngelo trauma ir Virginijaus Šeškaus metimas

LKL sezoną bandantis išgelbėti Prienų-Birštono „Vytautas“ šventė trečią pergalę iš eilės. Prieniškiai Utenoje 80:67 (13:13, 18:17, 22:16, 27:21) nugalėjo „Juventus“. „Vytauto“ klubas visas pergales iškovojo, kai minimaliai žaidė broliai Ballai. Šįkart LaMelo rungtynes stebėjo iš tribūnų, o LiAngelo sužaidė tik minutę ir patyrė traumą.
LiAngelo Ballas
LiAngelo Ballas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Daugiau nei tris minutes nei viena komanda nepelnė taškų ir vyravo chaotiškas krepšinis. Iškalbingas epizodas, kai Kervinas Bristolis metė kamuolį į kraštą, kurį pagavo Virginijus Šeškus ir metė į krepšį. Tiesa, nepataikė.

Įtemptose rungtynėse po pirmosios pusės 31:30 pirmavo „Vytautas“. Prieš lemiamą kėlinį Prienų klubo persvara išaugo 53:46.

Ketvirtojo kėlinio antroje pusėje „Juventus“ sugriuvo, kai penktą pražangą gavo Simas Buterlevičius. Jis atliko įžaidėjo pareigas po to, kai keturias pražangas susirinko Dovis Bičkauskis.

Prienų klubo persvara greitai išaugo iki dviženklio ir Utenos klubas nebeatsigavo.

LiAngelo Ballas nebuvo įtrauktas į startinį penketą, tačiau pasirodė pirmajame kėlinyje. Tiesa, sužaidęs minutę patyrė traumą ir šlubčiodamas sėdo ant atsarginių suolo bei daugiau aikštėje nepasirodė.

LaMelo Ballas praleido antras LKL rungtynes iš eilės. 16-metis skundėsi nugaros skausmais ir nedalyvavo komandos treniruotėse, o rungtynes stebėjo iš tribūnų, sėdėdamas šalia tėčio LaVaro.

Prienų klube rezultatyviausias buvo 17 taškų surinkęs Rashaunas Broadusas. Anksčiau „Juventus“ rungtyniavęs legionierius sužaidė geriausias sezono rungtynes.

Trečią pralaimėjimą iš eilės patyręs Utenos klubas su 11 pergalių yra septintas, bet tęsia kovą dėl penktos vietos LKL. Po 13 pergalių turi Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (5 vieta) ir „Šiauliai“ (6 vieta). Tiesa, Pasvalio klubas yra sužaidęs vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Paskutinę vietą su 8 pergalėmis užimantis Prienų klubas tik viena pergale atsilieka nuo devintoje vietoje esančios Alytaus „Dzūkijos“. Iki reguliariojo sezono pabaigos liko keturi turai.

„Juventus“: M.Korniienko ir D.Pita po 12, D.Bičkauskis 11, K.Guščikas 10.

„Vytautas“: R.Broadusas 17, E.Dimša 16, J.Sinica ir E.Žukauskas po 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius