Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 28

„Vytautui“ nepavyko trečią kartą iš eilės įveikti „Neptūno“

Klaipėdos „Neptūnas“ atsirevanšavo Prienų-Birštono „Vytautui“ už du pralaimėjimus šiame Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezone. Klaipėdoje vykusį susitikimą „Neptūnas“ laimėjo 72:60 (16:16, 19:9, 19:14, 18:21). Tai trečias „Vytauto“ pralaimėjimas iš eilės.
Jerai Grantas
Jerai Grantas / K.Bakūno nuotr.

Rugsėjį vykusiose tarpusavio rungtynėse „Vytautas“ šventė pergalę 79:76, o prieš kelias savaites klaipėdiečius nugalėjo 74:67.

Rungtynės klostėsi nerezultatyviai, bet atkakliai. Tačiau lemiamais tapo antrasis ir trečiasis kėliniai, per kuriuos „Neptūno“ gynyba leido svečiams įmesti tik 23 taškus. Antrąjį kėlinį „Neptūnas“ laimėjo 19:9, o visą 20 minučių atkarpą – 38:23. Prieš lemiamą kėlinį sukaupta šeimininkų persvara (54:39) nekėlė abejonių dėl mačo baigties.

Prienų-Birštono klubas pataikė vos 4 tolimus metimus iš 24 (16 proc.). Palyginimui, „Neptūnas“ pataikė 44 proc. tritaškių (12/27).

VIDEO: Rungtynių ištraukos

„Vytautas“ paskelbė, kad komandos priekinę liniją sustiprins Tadas Klimavičius, tačiau puolėjas dar neregistruotas LKL kovoms, todėl debiutas prieš buvusią komandą, kurioje ir pradėjo sezoną – „Neptūną“, neįvyko.

V.Šeškus rungtynėms Klaipėdoje galėjo registruoti tik 8 žaidėjus. Prieniškiai uostamiestyje vertėsi be V.Čižausko, T.Dimšos ir M.Linkevičiaus.

„Neptūnas“: Mindaugas Girdžiūnas ir Jamesas Baronas po 13, Jerai Grantas 10, Mindaugas Kačinas 9 (8 atk. kam.).

„Vytautas“: Artūras Valeika 13, Vytenis Lipkevičius 11, Regimantas Miniotas 9, Tomas Delininkaitis 8.

VIDEO: J.Granto dėjimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius