Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 19

„Wolves“ treneris: „Žaidėjai atvyko neblogos formos“

Šia savaitę pasiruošimą artėjančiam sezonui pradėjusi naujai suburta Alytaus „Wolves“ komanda šiuo metu didžiausią dėmesį skiria fiziniam krepšininkų, kurie darbuojasi su fizinio rengimo treneriu Deividu Rinkevičiumi, pasirengimui.
Mindaugas Lukauskis
Mindaugas Lukauskis / „Wolves“ nuotr.

Žaidėjai savo fizinę būklę ir kondiciją gerina atlikdami įvairius pratimus stadione, taip pat pluša treniruoklių salėje.

Rutinos paįvairinimui ir tarpusavio ryšio gerinimui trečiadienį buvo surengtos futbolo rungtynės, kuriose kamuolį kartu su žaidėjais gainiojo ir treneriai Rimas Kurtinaitis bei Aurimas Jasilionis.

Permainingos ir emocingos dvikovos pagrindinis laikas baigėsi lygiosiomis 5:5. Baudinių serijoje sėkmė lydėjo Mindaugo Lukauskio, kurio smūgis nulėmė pergalę, vedamą šešetuką. Be jo, kumščius į viršų kėlė Adas Juškevičius, Arnas Beručka, Tomas Lekūnas, Vaidas Čepukaitis ir A.Jasilionis.

Pralaimėjusiesiems su „Wolves“ vyr. treneriu R.Kurtinaičiu priešakyje teko bėgti „garbės“ ratą aplink stadioną.

Futbolo nežaidė Ahmadas Caveras ir Hugo Invernizzi. Komandos legionieriai dėl sveikatos patikrinimo sezonui ruoštis pradėjo diena vėliau, todėl individualiai dirbo su treneriu D.Rinkevičiumi.

Kalbėdamas apie pirmąsias komandos treniruotes D.Rinkevičius džiaugėsi, kad žaidėjai į stovyklą susirinko pasiruošę ir nusiteikę darbui.

„Į pirmąją stovyklą žaidėjai atvyko neblogos formos, bet, aišku, ji yra skirtinga. Todėl pirmoji savaitė yra skirta pažiūrėti jų galimybes, o po to stengtis suvienodinti fizinę formą ir kilti į viršų“, – sakė fizinio rengimo treneris.

„Wolves“ nuotr./Deividas Rinkevičius
„Wolves“ nuotr./Deividas Rinkevičius

Pasak jo, pasirengimo pradžioje svarbu įvertinti kiekvieno žaidėjo individualią formą, taip pat didelis dėmesys skiriamas kondicijos gerinimui ir apsisaugojimui nuo traumų.

„Šioje pasirengimo stadijoje svarbiausia aerobinis darbas ir traumų prevencija. Taip pat reikia susipažinti su kiekvienu žaidėju asmeniškai, žinoti jų kūnus, silpnąsias ir stipriąsias vietas. Tai šiuo metu ir darome“, – kalbėjo D.Rinkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius