Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 13

Ž.Urbonas apie vos nepražudžiusį Ž.Skučo perdavimą: „Geras šmotas durniaus pas jį atsibudo“

Žydrūnas Urbonas įdomiai paaiškino Žygimanto Skučo perdavimą paskutinėmis rungtynių su Klaipėdos „Neptūnu“ sekundėmis, kuris vos nekainavo pergalės Utenos „Juventus“ krepšininkams.
Žydrūnas Urbonas
Žydrūnas Urbonas / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Uteniškiai pirmavo trimis taškais, kai Ž.Skučas, likus 5 sekundėms, nusprendė atlikti perdavimą per visą aikštę komandos draugui, tačiau tiesiog išmetė kamuolį į užribį.

„Neptūnui“ atgimė viltis, bet Giedrius Stankevičius nepataikė tritaškio, galėjusio išlyginti rezultatą.

„Geras šmotas durniaus pas jį atsibudo. Ką ten kalbėt, baisu buvo, tragedija tas sprendimas“, – jau su šypsena kalbėjo Ž.Urbonas po rungtynių, kurias „Juventus“ galiausiai laimėjo 85:84.

Komentatorius Vaidas Čeponis per spaudos konferenciją užsiminė, kad „moterys pirtyje“ jam pašnabždėjo, esą „Juventus“ po Naujųjų ieškos dar vieno vidurio puolėjo.

„Nu, su gerom moterim pirtyse maudais (juokiasi). Turbūt neapsirengusios buvo. Teisingai tau tos moterys pakuždėjo. Dabar kenčiam, nes neturim pinigų kitam žmogui“, – juokėsi Ž.Urbonas, pridūręs, kad naujokas veikiausiai bus lietuvis iš kitos LKL komandos.

Mindaugas Kupšas yra vienintelis tikras centras Utenos komandoje. Jis š „Neptūno“ krepšį įmetė 20 taškų, atkovojo 7 kamuolius ir surinko 27 naudingumo balus.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Mindaugas Kupšas
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Mindaugas Kupšas

„Mindaugas pagaliau padarė tai, ko mes iš jo prašom. Mes kalbėjom, buvo individualių pokalbių, kad negali jis tokio šlamšto rodyt. Gerai, kad girdi, reiškia vis dar nori“, – svarstė „Juventus“ treneris.

Ž.Urbonui labiausiai nepatiko jo auklėtinių gynyba.

„Klaidos gynyboje, gal per ilgas tarpas (be rungtynių – aut. past.), vėl beveik dvi savaites nežaidėme. Buvome gerai užsipumpavę, bet tie dalykai neprideda, kai ruošiesi vienam varžovui, tada kitam. Dar gerai, kad šiandien sužaidėm. Taip, tai gynybinės klaidos, kurios kartojasi. Jei tu jas kartoji – nepakilsi į aukštesnį lygį, nes vaikiškai atrodai tiesiog, nebūsi patikimas žmogus“, – kalbėjo treneris.

„Neptūno“ strategas Tomas Gaidamavičius akcentavo, jog pritrūko gerų sprendimų mačo pabaigoje.

„Šalto proto ir kažkiek sėkmės pabaigoje. Lyg ir kontroliavome, turėjome 4 taškų persvarą, bet įvėlėme kvailų klaidelių. Turėjome tik 2 pražangas, galėjome prasižengti, bet nepadarėme to. Pabaigoje – sėkmės reikalas. Padarėme derinį, išėjo laisvas Stankevičius, bet prametė“, – pasakojo T.Gaidamavičius.

VIDEO: Ž. Urbonas: „Mažiausiai klaidų gynyboje daro Gecevičius“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius