Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 13

„Žalgiriui“ priklausantis estas paliko Prienus

Stažuotis į Prienų „CBet“ kubą išsiųstas „Žalgiriui“ priklausantis perspektyvus gynėjas iš Estijos Kerras Kriisa grįžta namo. 15min žiniomis, 19-metis 189 cm ūgio atakų organizatorius vėl vilkės „Žalgirio“ dublerių aprangą.
Kerras Kriisa
Kerras Kriisa / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

K.Kriisa Prienuose žaidė vid. po 14 minučių, per kurias LKL čempionate rinko 4,1 taško, atliko 2,2 rezultatyvaus perdavimo, bet klydo 1,9 karto.

Gynėjas sėkmingiausią mačą sužaidė su Vilniaus „Rytu“, kai per 19 minučių įmetė 12 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Prienus turėtų palikti ir kitas „Žalgiriui“ priklausantis gynėjas Arnas Velička, kuris kviečiamas į Talino „Kalev“ klubą.

K.Kriisa šį sezoną jau buvo spėjęs debiutuoti Eurolygoje, kai užsivilko pagrindinės „Žalgirio“ komandos aprangą ir mače su Vilerbano ASVEL įrideno 1 tašką.

Iki persikėlimo į Prienų „CBet“ K.Kriisa NKL čempionate „Žalgirio“ dublerių komandoje rinko vid. 16,2 taško, 3,3 atkovoto kamuolio, po 6 rezultatyvius perdavimus ir 17,9 naudingumo balo per 27 minutes.

„Žalgiris-2“ NKL pirmenybėse užima šeštą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius