Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Testas: kiek žinote apie medicinos ir vaistinių istoriją Lietuvoje ir pasaulyje?

Sveikata verta rūpintis, o medicinos istorija įdomu domėtis. Kokios profesijos atstovai turėjo mokėti gydyti žaizdas, kol dar nebuvo ligoninių? Kuris tarpukario Lietuvos prezidentas buvo gydytojas? Ką, be vaistų, seniau dar pardavinėjo vaistinės? Kviečiame pasitikrinti jėgas teste – kiek žinote apie medicinos, farmacijos ir vaistinių istoriją Lietuvoje bei pasaulyje.
„Camelia“ vaistinė
„Camelia“ vaistinė / „Camelia“ vaistinės nuotr.

Testą, kurį sudaro 12 klausimų, rasite žemiau. Sėkmės!

Testas parengtas bendradarbiaujant su vaistinių tinklu „Camelia”. „Camelia” – tai mažų kainų vaistinių tinklas, kurį sudaro daugiau negu 300 vaistinių.

„Camelia“ tinklas kviečia ne tik domėtis medicinos istorija, bet ir prisiminti, kad reikia rūpintis savo sveikata, ypač ligų prevencija. Vaistininkai pabrėžia, kad tai galima daryti neišlaidaujant.

2020 m. rugsėjo mėnesį „Spinter“ atlikto reprezentatyvaus tyrimo rezultatai dar kartą patvirtino, kad „Camelia“ dauguma įvardija kaip mažiausių kainų ir geriausių nuolaidų bei akcijų vaistinių tinklą Lietuvoje. Dauguma – 52 proc. – respondentų „Camelia“ įvardino kaip mažiausių kainų vaistinę. Be to, absoliuti dauguma (90 proc.) apklaustųjų „Camelia“ vaistinę rekomenduotų kitiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius