Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Jurga Vaičiūtė

Jurga Vaičiūtė

Autoriaus naujienos

Studentai darbuotojų trūkumo kavinėse nesumažino: mieliau geria kavą, nei dirba

Studentai darbuotojų trūkumo kavinėse nesumažino: mieliau geria kavą, nei dirba

Po etapo Londone konditerijos talentas E.Juška jaukinasi Kauną: jo kūriniai sužavi visus

Po etapo Londone konditerijos talentas E.Juška jaukinasi Kauną: jo kūriniai sužavi visus

Gydytoja dietologė apie tai, koks greitasis maistas gali būti vertingas

Gydytoja dietologė apie tai, koks greitasis maistas gali būti vertingas

Romų virtuvės įdomybės: nuo itin neįprasto troškinio iki pasakiško pyrago

Romų virtuvės įdomybės: nuo itin neįprasto troškinio iki pasakiško pyrago

Susipažinkime su ukrainiečių virtuve: kas dar, be barščių, ją garsina?

Susipažinkime su ukrainiečių virtuve: kas dar, be barščių, ją garsina?

Sakartvelo virtuvė: kaip teisingai valgyti chinkalius ir kodėl šašlykai nemarinuojami?

Sakartvelo virtuvė: kaip teisingai valgyti chinkalius ir kodėl šašlykai nemarinuojami?

Vokiečių virtuvė: ką artimo joje rado, o kas nustebino L.Janušonytę-Steinhoff

Vokiečių virtuvė: ką artimo joje rado, o kas nustebino L.Janušonytę-Steinhoff

Joninių savaitgaliui – 12 dėmesio vertų maisto ir gėrimų vietų Vilniuje

Joninių savaitgaliui – 12 dėmesio vertų maisto ir gėrimų vietų Vilniuje

Susipažinkite: maži, veržlūs maisto prekių ženklai kartais nė neatpažįstami kaip lietuviški

Susipažinkite: maži, veržlūs maisto prekių ženklai kartais nė neatpažįstami kaip lietuviški

Vakarienė 180 m aukštyje: TV bokštas kviečia prie staliukų atviroje terasoje

Vakarienė 180 m aukštyje: TV bokštas kviečia prie staliukų atviroje terasoje

Lietuvą namais vadinantis jordanietis kviečia falafelių ir kepinių: grįžta visi

Lietuvą namais vadinantis jordanietis kviečia falafelių ir kepinių: grįžta visi

Su vasaros startu atsivėrė geriausi restoranai: kokie lūkesčiai ir kas naujo meniu?

Su vasaros startu atsivėrė geriausi restoranai: kokie lūkesčiai ir kas naujo meniu?

Žvilgsnis į armėnų virtuvę: kuo ypatingi šašlykai ir kas yra „armėniški sušiai“?

Žvilgsnis į armėnų virtuvę: kuo ypatingi šašlykai ir kas yra „armėniški sušiai“?

Pagyros tinklaraščiui ir maisto dėžutėms „2 virėjus“ įkvėpė kurti kulinarijos studiją

Pagyros tinklaraščiui ir maisto dėžutėms „2 virėjus“ įkvėpė kurti kulinarijos studiją

Karjeros posūkis: drąsiai eksperimentuojantis garsus šefas diriguos viešbučių restoranams

Karjeros posūkis: drąsiai eksperimentuojantis garsus šefas diriguos viešbučių restoranams

Restoranai sumišę dėl verslinės žūklės draudimo: „Apie laukines žuvis tik pasakosime?“

Restoranai sumišę dėl verslinės žūklės draudimo: „Apie laukines žuvis tik pasakosime?“

Legendinė „Neringa“ atvėrė duris: grįžo „Kijevas“ ir plakta grietinėlė, ateityje – gyva muzika ir šokiai

Legendinė „Neringa“ atvėrė duris: grįžo „Kijevas“ ir plakta grietinėlė, ateityje – gyva muzika ir šokiai

Ne, Napoleonas „Napoleono“ neragavo: kas šio torto pirmtakai ir kokia jo lietuviška versija? Receptai

Ne, Napoleonas „Napoleono“ neragavo: kas šio torto pirmtakai ir kokia jo lietuviška versija? Receptai

„Paupio turgus“ pasiruošė startui: turas atidarymo išvakarėse verdant finaliniams darbams

„Paupio turgus“ pasiruošė startui: turas atidarymo išvakarėse verdant finaliniams darbams

Kavinių išsiilgusiame sostinės Antakalnyje kvies maisto halė „Šilas“: ko ten galima tikėtis?

Kavinių išsiilgusiame sostinės Antakalnyje kvies maisto halė „Šilas“: ko ten galima tikėtis?

Juliana įkūrė „Mamos gardėsius“, kad kepėja mama neliktų bedarbė: dirba kartu ir niekada nesipyksta

Juliana įkūrė „Mamos gardėsius“, kad kepėja mama neliktų bedarbė: dirba kartu ir niekada nesipyksta

Baltarusių virtuvės įdomybės: nustebsite, kokie esame panašūs, tik zefyrais kaimynams neprilygsta niekas

Baltarusių virtuvės įdomybės: nustebsite, kokie esame panašūs, tik zefyrais kaimynams neprilygsta niekas

Kavos mėgėjų sostinėje laukia visa naujienų puokštė: pamėgtų kavininkų nauji taškai ir net Kavos mokykla

Kavos mėgėjų sostinėje laukia visa naujienų puokštė: pamėgtų kavininkų nauji taškai ir net Kavos mokykla

Lauko kavinių atsivėrimo išvakarės: terasų remontas, meniu peržiūra ir ypatingas dėmesys orams

Lauko kavinių atsivėrimo išvakarės: terasų remontas, meniu peržiūra ir ypatingas dėmesys orams

Po alinusio darbo ir patirtos traumos Indrė su meile kuria desertus: „Kiekvienas tortas man – lyg vaikas“

Po alinusio darbo ir patirtos traumos Indrė su meile kuria desertus: „Kiekvienas tortas man – lyg vaikas“

Lietuvos žydų virtuvė: įdarytas karpis, kugelis ir madingieji beigeliai. Autentiškos „challah“ receptas

Lietuvos žydų virtuvė: įdarytas karpis, kugelis ir madingieji beigeliai. Autentiškos „challah“ receptas

Išalkote egzotikos? E.parduotuvės pasiūlys sendintų kiaušinių, šilkverpių lervų ar smirdaliaus durijaus

Išalkote egzotikos? E.parduotuvės pasiūlys sendintų kiaušinių, šilkverpių lervų ar smirdaliaus durijaus

Viešnagė latvių virtuvėje: mažiau bulvių, daugiau žuvies ir saldėsių. 2 desertų iš duonos receptai

Viešnagė latvių virtuvėje: mažiau bulvių, daugiau žuvies ir saldėsių. 2 desertų iš duonos receptai

Buvęs mokytojas, dabar – šefas ir tinklaraštininkas Aurimas: „Žmonės nori paprasto, naminio maisto“

Buvęs mokytojas, dabar – šefas ir tinklaraštininkas Aurimas: „Žmonės nori paprasto, naminio maisto“

Mažų maisto verslų starto ir augimo karantinas nestabdė: kokie nauji pirkėjų įpročiai tą lėmė?

Mažų maisto verslų starto ir augimo karantinas nestabdė: kokie nauji pirkėjų įpročiai tą lėmė?

Tautiečiai Ispanijoje gamina savo svajonių šokoladą, ateities siekis – rimtas fabrikėlis su lietuviška įranga

Tautiečiai Ispanijoje gamina savo svajonių šokoladą, ateities siekis – rimtas fabrikėlis su lietuviška įranga

Kokius patiekalus geriausi restoranai tiekia į namus? Nuo didkepsnio ir aštuonkojo iki lazanijos bei spurgų

Kokius patiekalus geriausi restoranai tiekia į namus? Nuo didkepsnio ir aštuonkojo iki lazanijos bei spurgų

Pasaulinį įvertinimą pelniusių saldumynų kūrėjai: „Pandemijos metais populiarėja valgomos dovanos“

Pasaulinį įvertinimą pelniusių saldumynų kūrėjai: „Pandemijos metais populiarėja valgomos dovanos“

Maisto halių karantininiai iššūkiai: nuomininkai be projektų vystytojų pagalbos neišsiverstų

Maisto halių karantininiai iššūkiai: nuomininkai be projektų vystytojų pagalbos neišsiverstų

2020-ųjų virtuvės iššūkiai: nuo raugo duonos ir „namų kavinės“ iki nostalgijos baltai mišrainei ir varškėčiams

2020-ųjų virtuvės iššūkiai: nuo raugo duonos ir „namų kavinės“ iki nostalgijos baltai mišrainei ir varškėčiams

Kokios Kūčios be spanguolių kisieliaus! Žinovo receptas ir patarimai

Kokios Kūčios be spanguolių kisieliaus! Žinovo receptas ir patarimai

Paruošti 12 Kūčių patiekalų – neįmanoma misija? Išgelbės restoranai: ką gausite ir kiek kainuos?

Paruošti 12 Kūčių patiekalų – neįmanoma misija? Išgelbės restoranai: ką gausite ir kiek kainuos?

Gurmaniškų produktų pardavėjai nesiskundžia: ką išleistų restoranuose, lietuviai skirs skanėstams

Gurmaniškų produktų pardavėjai nesiskundžia: ką išleistų restoranuose, lietuviai skirs skanėstams

Restoranai atverti durų per šventes nebesitiki: vieni šefai priverstinai ilsisi, kiti kuria skanėstus namams

Restoranai atverti durų per šventes nebesitiki: vieni šefai priverstinai ilsisi, kiti kuria skanėstus namams

Niujorke gimusi, Teksase augusi Lindrė Vilniuje įkūrė „tacos“ restoraną: būna dienų, kai vos spėja gaminti

Niujorke gimusi, Teksase augusi Lindrė Vilniuje įkūrė „tacos“ restoraną: būna dienų, kai vos spėja gaminti

Užsisakykite 15min naujienlaiškius