Слава
Україні!
Praleisti meniu
Vilnius
+4°
Kaunas
+3°
Klaipėda
+3°
Šiauliai
+2°
Panevėžys
+2°
Alytus
+2°
Mažeikiai
+1°
Utena
+2°
TV programa
Orai.lt
Naujausios
Skaitomiausios
Naujienlaiškiai
Galerijos
Video
Projektai
Atsiųskite naujieną
Kontaktai
Naujienos
Kriminalai
Lietuva
Pasaulis
Orai
Komentarai
Tribūna
Istorija
Švietimas
Organizacijų pranešimai
Gazas
Rodyti daugiau
Verslas
Energetika
Mokslas/IT
Finansai
Bendrovės
Transportas
NT ir interjeras
Agronaujienos
Autorinka
Ejudėjimas
Pranešimai
BNS Spaudos Centras
saugukelyje.lt
Rodyti daugiau
Sportas
Krepšinis
Futbolas
Lengvoji atletika
Tenisas
Vandens sportas
Kovinis sportas
Buriavimas
Regbis
Autosportas
Žiemos sportas
Ekstremalu
Kita
Rodyti daugiau
Sveikata
Sveikatos naujienos
Grožis
Gera savijauta
Ilgaamžiškumas
Žmonės.lt
Eurovizija
Lietuva
Pasaulis
Muzika
Gyvenimas
Ar žinai?
Maistas
Santykiai
Šeima
Sveikata
Mada ir grožis
Namai
Pokalbiai
Kelionės
Receptai
Nieko sau!
Rodyti daugiau
Kultūra
Literatūra
Kinas
Renginiai
Teatras
Muzika
Vizualieji menai
Asmenybė
Kino pavasaris
Rodyti daugiau
Reklama
Karjera
Vertybės
Naudojimosi taisyklės
Privatumo politika
Autoriai
Interesų deklaracijos
Akcininkai
Etikos kodeksas
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Kas naujo kaime
Iliustruotoji istorija
SauguKelyje.lt
Radiacinė sauga
Esports namai
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Naujausios
Lietuva
Pasaulis
Kriminalai
Verslas
Žmonės.lt
Gyvenimas
Sveikata
Kultūra
Sportas
Galerijos
Video
Kelionės
Eurolyga
⚡eJudėjimas
Tyrimai
Gazas
ŽALIAS
Maistas
Agronaujienos
Kas naujo kaime
Iliustruotoji istorija
SauguKelyje.lt
Radiacinė sauga
Esports namai
Patikrinta 15min
Daugiau
Prisijungti
Redaguoti paskyrą
Skaitysiu vėliau
Mano naujienos
Mano receptai
Mano mokėjimai
Pagalba
Atsijungti
Prenumeruoti
Maža kaina - didelė vertė.
Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
Visi autoriai
Jurga Vaičiūtė
Autoriaus naujienos
Studentai darbuotojų trūkumo kavinėse nesumažino: mieliau geria kavą, nei dirba
Išsaugota
Po etapo Londone konditerijos talentas E.Juška jaukinasi Kauną: jo kūriniai sužavi visus
Išsaugota
Gydytoja dietologė apie tai, koks greitasis maistas gali būti vertingas
Išsaugota
Romų virtuvės įdomybės: nuo itin neįprasto troškinio iki pasakiško pyrago
Išsaugota
Susipažinkime su ukrainiečių virtuve: kas dar, be barščių, ją garsina?
Išsaugota
Sakartvelo virtuvė: kaip teisingai valgyti chinkalius ir kodėl šašlykai nemarinuojami?
Išsaugota
Vokiečių virtuvė: ką artimo joje rado, o kas nustebino L.Janušonytę-Steinhoff
Išsaugota
Joninių savaitgaliui – 12 dėmesio vertų maisto ir gėrimų vietų Vilniuje
Išsaugota
Susipažinkite: maži, veržlūs maisto prekių ženklai kartais nė neatpažįstami kaip lietuviški
Išsaugota
Vakarienė 180 m aukštyje: TV bokštas kviečia prie staliukų atviroje terasoje
Išsaugota
Lietuvą namais vadinantis jordanietis kviečia falafelių ir kepinių: grįžta visi
Išsaugota
Su vasaros startu atsivėrė geriausi restoranai: kokie lūkesčiai ir kas naujo meniu?
Išsaugota
Žvilgsnis į armėnų virtuvę: kuo ypatingi šašlykai ir kas yra „armėniški sušiai“?
Išsaugota
Pagyros tinklaraščiui ir maisto dėžutėms „2 virėjus“ įkvėpė kurti kulinarijos studiją
Išsaugota
Karjeros posūkis: drąsiai eksperimentuojantis garsus šefas diriguos viešbučių restoranams
Išsaugota
Restoranai sumišę dėl verslinės žūklės draudimo: „Apie laukines žuvis tik pasakosime?“
Išsaugota
Legendinė „Neringa“ atvėrė duris: grįžo „Kijevas“ ir plakta grietinėlė, ateityje – gyva muzika ir šokiai
Išsaugota
Ne, Napoleonas „Napoleono“ neragavo: kas šio torto pirmtakai ir kokia jo lietuviška versija? Receptai
Išsaugota
„Paupio turgus“ pasiruošė startui: turas atidarymo išvakarėse verdant finaliniams darbams
Išsaugota
Kavinių išsiilgusiame sostinės Antakalnyje kvies maisto halė „Šilas“: ko ten galima tikėtis?
Išsaugota
Juliana įkūrė „Mamos gardėsius“, kad kepėja mama neliktų bedarbė: dirba kartu ir niekada nesipyksta
Išsaugota
Baltarusių virtuvės įdomybės: nustebsite, kokie esame panašūs, tik zefyrais kaimynams neprilygsta niekas
Išsaugota
Kavos mėgėjų sostinėje laukia visa naujienų puokštė: pamėgtų kavininkų nauji taškai ir net Kavos mokykla
Išsaugota
Lauko kavinių atsivėrimo išvakarės: terasų remontas, meniu peržiūra ir ypatingas dėmesys orams
Išsaugota
Po alinusio darbo ir patirtos traumos Indrė su meile kuria desertus: „Kiekvienas tortas man – lyg vaikas“
Išsaugota
Lietuvos žydų virtuvė: įdarytas karpis, kugelis ir madingieji beigeliai. Autentiškos „challah“ receptas
Išsaugota
Išalkote egzotikos? E.parduotuvės pasiūlys sendintų kiaušinių, šilkverpių lervų ar smirdaliaus durijaus
Išsaugota
Viešnagė latvių virtuvėje: mažiau bulvių, daugiau žuvies ir saldėsių. 2 desertų iš duonos receptai
Išsaugota
Buvęs mokytojas, dabar – šefas ir tinklaraštininkas Aurimas: „Žmonės nori paprasto, naminio maisto“
Išsaugota
Mažų maisto verslų starto ir augimo karantinas nestabdė: kokie nauji pirkėjų įpročiai tą lėmė?
Išsaugota
Tautiečiai Ispanijoje gamina savo svajonių šokoladą, ateities siekis – rimtas fabrikėlis su lietuviška įranga
Išsaugota
Kokius patiekalus geriausi restoranai tiekia į namus? Nuo didkepsnio ir aštuonkojo iki lazanijos bei spurgų
Išsaugota
Pasaulinį įvertinimą pelniusių saldumynų kūrėjai: „Pandemijos metais populiarėja valgomos dovanos“
Išsaugota
Maisto halių karantininiai iššūkiai: nuomininkai be projektų vystytojų pagalbos neišsiverstų
Išsaugota
2020-ųjų virtuvės iššūkiai: nuo raugo duonos ir „namų kavinės“ iki nostalgijos baltai mišrainei ir varškėčiams
Išsaugota
Kokios Kūčios be spanguolių kisieliaus! Žinovo receptas ir patarimai
Išsaugota
Paruošti 12 Kūčių patiekalų – neįmanoma misija? Išgelbės restoranai: ką gausite ir kiek kainuos?
Išsaugota
Gurmaniškų produktų pardavėjai nesiskundžia: ką išleistų restoranuose, lietuviai skirs skanėstams
Išsaugota
Restoranai atverti durų per šventes nebesitiki: vieni šefai priverstinai ilsisi, kiti kuria skanėstus namams
Išsaugota
Niujorke gimusi, Teksase augusi Lindrė Vilniuje įkūrė „tacos“ restoraną: būna dienų, kai vos spėja gaminti
Išsaugota
Užsisakykite
15min
naujienlaiškius