-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 03

Kam reikalingas IPIN?

IPIN – tai teniso turnyro dalyvio identifikavimo numeris tarptautiniu mastu. Nuo 2012 metų šis numeris – privaloma sąlyga visiems norintiems dalyvauti tarptautiniuose senjorų teniso turnyruose.
Pirmasis teniso „menedžerio“ turas prasidės nuo „Roland Garros“ aštuntfinalio.
Tenisas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Tarptautinė teniso federacija įvesdama IPIN siekia teniso žaidėjams sukurti patogią internetinę  erdvę, kurioje būtų paprasta užsiregistruoti į bet kuriam pasaulio krašte vykstantį teniso turnyrą, sekti naujienas, stebėti besiregistruojančius kolegas, administruoti savo profilį.

„Tai nėra naujovė – registracija su IPIN jau seniai sėkmingai naudojama tiek profesionalų teniso turnyruose („ITF Pro Circuit“), tiek jaunių varžybose („ITF Junior Circuit“). Nieko keisto, kad tapo privaloma ir senjorų teniso turnyruose. Iš tiesų, tai patogu ne tik dalyviams, tai didžiulė pagalba turnyrų organizatoriams, kadangi nuo šiol visa dalyvių registracija atliekama internetu, ten automatiškai sudėliojamos net turnyrų lentelės“, – teigė Lietuvos teniso sąjungos generalinė sekretorė Edita Liachovičiūtė.

„Registracijos procesas tikrai nėra sudėtingas, – teigė „Teniso pasaulis“ vadovas Darijus Jasas. – Tereikia sekti ITF interneto puslapyje pateiktas instrukcijas. Senjorų identifikacijos numeris šiuo metu kainuoja 20 dolerių, jeigu žaidėjas dalyvaus per metus tik viename tarptautiniame turnyre, 2013 metais IPIN numerio iš naujo išsipirkti nebereikės.“

Daugiau nei 60-yje šalių per metus vyksta 280 tarptautinių ITF senjorų teniso turnyrų. Šiuose turnyruose daugiau nei 20 tūkst. vyrų ir moterų varžosi 21 metų amžiaus kategorijose, nuo 35 metų.

„Lexus cup 2012“ – pirmasis tarptautinis teniso turnyras Lietuvoje, kuriame dalyviai jau registruojami su IPIN. Turnyras vyks 2012 vasario 2–5 dienomis SEB arenoje. Šiame turnyre varžysis vyrai ir moterys, kurių amžius nuo 35 iki 70 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius