-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 03

Lexus Cup: Lietuviai iškovojo 40 pergalių, užsieniečiai – 48

Vasario 2-ą dieną Vilniaus SEB arenoje prasidėjo tarptautinis senjorų teniso turnyras „Lexus cup 2012“. Kol kas lietuviai vis dar turi šansų užimti prizines vietas.
Turnyro akimirka
Turnyro akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

„Taip jau nutiko, kad dėl tarptautinės teniso federacijos sudarytos lentelės, didžiajai daliai lietuvių  pirmuosius mačus teko sužaisti su svečiais iš užsienio. Rezultatai, žinoma, galėjo būti ir geresni, tačiau įvertinus tai, jog daugelis atvykėlių labai stiprūs žaidėjai, reikia džiaugtis tuo,  ką pavyko pasiekti“, - teigė turnyro teisėja Lina Berankytė-Astrauskienė.

Pirmąją turnyro dieną daugiausiai buvo žaidžiami vyrų vienetų teniso mačai. Šešiose amžiaus grupėse (35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+)  buvo sužaisti 88 mačai – iš jų 48 pergalės atiteko užsieniečiams, 40 – lietuviams. Visi, iškovoję pergales, turi teisę toliau grumtis dėl prizinių vietų,  kitiems liko galimybė parodyti savo jėgas paguodos turnyruose.

„Psichologiškai nėra lengva, kai eini į teniso kortą kartu su žaidėju, kuris buvęs profesionalas, šiuo metu dar dirbantis treneriu. Aišku, bandai nuginti nemalonias mintis ir galvoti, jog viskas priklauso tik nuo tavęs, tačiau tai nėra lengva“, – pasakojo turnyro dalyvis Vytenis Gaspariūnas, pirmajame mače nusileidęs estui Kristjan Pakk.

Penktadienį ir toliau tęsiasi vyrų vienetų kovos, įsibėgėjo vyrų dvejetai bei moterų vienetų žaidimai. Turnyro nugalėtojai paaiškės vasario 5 dieną (sekmadienį) po finalų, kurie planuojami nuo 11 iki 18 valandos. Nemokamai stebėti teniso turnyro finalines kovas į SEB areną kviečiami visi norintys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius