Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 26

Tarptautiniame teniso turnyre – rekordinis dalyvių skaičius

Vasario 2 - 5 dienomis Vilniaus SEB arenoje vyks tarptautinis senjorų teniso turnyras „Lexus cup 2012“. Šiame turnyre norą dalyvauti pareiškė rekordinis sportininkų skaičius - daugiau nei 250 teniso žaidėjų iš visos Europos.
Teniso kamuoliukai
Teniso kamuoliukai / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Lexus cup 2012“ turnyro organizatoriai nerimavo, kad dėl pasikeitusios registracijos tvarkos į ITF lygio teniso turnyrus, dalyvius šiam turnyrui surinkti bus sudėtinga.

„Lexus cup 2012“ – pirmasis tarptautinis teniso turnyras, organizuojamas Lietuvoje 2012 metais, pirmasis turnyras istorijoje, kuomet registracija vyksta ne per mus, o per tarptautinę teniso federaciją, išsipirkus teniso turnyro dalyvio identifikavimo numerį (IPIN)“ – pasakojo turnyro direktorė Augustina Ramonienė. 

Tačiau turnyro dalyvių net ir apsunkinta registracija neišgąsdino. Norą dalyvauti viename svarbiausių metų turnyre pareiškė daugiau nei 250 žaidėjų. Deja, ne visi norintieji pateks į turnyrą. 

„Džiaugiamės, jog susidomėjimas turnyru toks didelis ne tik vietiniu, bet ir tarptautiniu mastu, tačiau dėl riboto aikštelių skaičiaus SEB arenoje, negalime į 4-ias dienas vykstantį turnyrą priimti visų norinčių“, – teigė „Teniso pasaulis“ vadovas Darijus Jasas.

Kviečiamųjų į turnyrą dalyvių sąrašas paaiškės jau šią savaitę. Kvalifikacinis atrankos turnyras dėl laiko stokos nebus vykdomas. Kas pateks į turnyrą, sprendžia tarptautinė teniso federaciją.

„Visų pirma į lenteles patenka asmenys, turintys tarptautinį reitingą. Po to svarbu tai, kada buvo registruotasi į turnyrą, svarbu net ir regionas iš kurio yra besiregistruojantis asmuo“ – teigė A. Ramonienė.

„Lexus cup 2012“ turnyre dalyvaus vyrai ir moterys, kurių amžius nuo 35 iki 75 metų. Be pagrindinio renginio rėmėjo „Lexus“ dovanų turnyro nugalėtojams, visi turnyro dalyviai turės unikalią galimybę laimėti kelionę į prestižinį teniso turnyrą Madride.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius