-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 06

2017-ais metais pasirodys knyga apie Marijos Šarapovos gyvenimą

Marija Šarapova pranešė, kad 2017-ais metais sulauksime knygos apie jos karjerą bei asmeninį gyvenimą. Šis tenisininkės sumanymas tapo oficialiu, o apie tai rusė pranešė savo „Facebook“ paskyroje.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

M.Šarapovos istorija pritrenkianti. Būdama labai jauna ji paliko namus ir prasimušė į stipriausių pasaulio tenisininkių gretas. Būdama vos 17-os metų M.Šarapova iškovojo savo pirmąjį „Didžiojo kirčio“ titulą. 2004-ais metais ji į viršų kėlė Vimbldono taurę. Nuo to laiko rusė laimėjo dar 4-is „Didžiojo kirčio“ turnyrus bei buvo pasiekusi 1-ąją vietą pasaulio vienetų reitinge.

„Praėjusiais metais mane įkvėpė dar kartą išgyventi savo istoriją. Tik šį kartą popieriuje, – savo socialinėje paskyroje rašė M.Šarapova. – Nešiau redaktoriams paskaityti kelias savo parašytas pastraipas ir suradau žmones galinčius man padėti. Jeigu rašyčiau viena, tai knyga pasirodytų tik kokiais 2030-ais metais.

Nekantrauju pasidalinti su jumis savo istorija. Nebus jokių paslapčių ar pagražinimų. Pradėjome kalbėtis su žmonėmis, kurie turėjo įtakos mano gyvenime. Kiekvieną dieną išmokstu labai daug naujų dalykų. Rašymas visuomet buvo mano aistra. Neįtikėtina.“ – džiaugėsi M.Šarapova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius