Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 08 12

33 dvigubomis klaidomis pažymėtame mače – dramatiška C.Gauff pergalė

Toronte vykstančio WTA turnyro „National Bank Open“ aštuntfinalyje tarp Coco Gauff (WTA-11) ir Arynos Sabalenkos (WTA-6) dramos tikrai netrūko, tačiau nestigo ir žaidybinio broko – abi tenisininkės kartu sudėjus padarė net 33 dvigubas klaidas.
Coco Gauff
Coco Gauff / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Dramatiškame ir itin permainingame mūšyje pergalę po trijų setų kovos iškovojo jaunoji C.Gauff – ji laimėjo rezultatu 7:5, 4:6, 7:6(4).

Susitikimas truko net 3 valandas ir 11 minučių, o tai yra ilgiausias iki šiol trukęs 18-metės amerikietės mačas.

Abi tenisininkės turi labai neužtikrintus antruosius padavimus, o tai dar kartą pasimatė ir Toronte – A.Sabalenka atliko net 18 dvigubų klaidų, kuomet jos oponentė – 15.

Sportininkė iš Baltarusijos yra tikra dvigubų klaidų mašina ir šiame sezone jau atliko net 276 tokias klaidas, o C.Gauff – 159. Tenisininkės pagal šį žaidimo aspektą užima atitinkamai pirmą ir ketvirtą pozicijas „nuo galo“ visame WTA ture.

Antrajame sete JAV teniso sensacija pirmavo 3:0 su dvigubu break'u, tačiau įsigudrino atiduoti iniciatyvą varžovei. Trečioje žaidimo partijoje jau pačiai Coco teko vytis oponentę iš deficito 0:3.

Antrus metus paeiliui į ketvirtfinalį turnyre Kanadoje patenkanti C.Gauff yra jauniausia tai padariusi tenisininkė nuo Jennifer Capriati (1990-1991 m.).

Dėl vietos pusfinalyje amerikietė susikaus su kol kas geriausią įspūdį Toronte paliekančia Simona Halep (WTA-15). Rumunijos tenisininkė 6:2, 7:5 susitvarkė su šveicare Jil Teichmann (WTA-21) ir šiame turnyre vis dar nėra pralaimėjusi nė vieno seto.

Ketvirtadienį tapo aišku, kad WTA pirmenybės Kanadoje tikrai turės naują čempionę. Praėjusiais metais didžiausią karjeros titulą iškovojusi italė Camila Giorgi (WTA-29) 6:3, 0:6, 5:7 nesulaikė amerikietės Jessicos Pegulos (WTA-7) ir reitinge smuks už pirmojo 60-uko ribų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius