Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 24

62-ame iš eilės „Didžiojo kirčio“ turnyre dalyvaujantis Rogeris Federeris startavo pergalingai

Teniso maestro ir vienam iš „Roland Garros“ turnyro favoritų Rogeriui Federeriui pirmasis etapas didelių problemų nesukėlė. Šveicaras susitvarkė su varžovu iš Kolumbijos.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Scanpix“ nuotr.

R.Federis nugalėjo 111-ą pasaulio raketę Alejandro Fallą 6:3, 6:4, 6:3. Antroji pasaulio raketė atliko 8 neatremiamus padavimus ir tai padėjo jam nusitiesti kelią į pergalę.

Kolumbijos tenisininkas nė karto nesugebėjo laimėti R.Federerio padavimų serijos ir dėl to šveicaras labai džiaugėsi. Tai jau 8-ta šveicaro pergalė prieš A.Fallą. 2009-aisiais jie taip pat buvo susitikę „Roland Garros“ turnyre ir kova tuo metu buvo kur kas atkaklesnė. Tuomet prireikė visų penkių setų.

Trečiajame sete A.Falla susidūrė ir su sveikatos problemomis. Per medicininę pertrauką tenisininkui buvo masažuojama šlaunis. Tuo metu R.Federeris bėgiojo korte, kad iškart po pertraukos vėl galėtų stoti į kovą. Po medicininės pertraukos A.Falla pralaimėjo du geimus, o kartu ir visą mačą.

R.Federerio pavyzdžiu pasekė ir jo tautietis Stanislasas Wawrinka. Pirmame etape šveicaras nugalėjo Marselą Ilhaną 6:3, 6:2, 6:3.

VIDEO: Roger Federer v. Alejandro Falla 2015 French Open Men's R128 Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius