Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 06

A.Kerber stebina vis labiau: varžovei „riestainį“ išrašiusi vokietė – „US Open“ pusfinalyje

Geriausia Vokietijos tenisininkė Angelique Kerber žengė dar vieną žingsnį link pirmosios pasaulio raketės titulo. Antrą vietą geriausių planetos tenisininkių reitinge užimanti 28-erių vokietė „US Open“ čempionate lengvai susitvarkė ir su 2015 metų finalininke Roberta Vinči, italę ketvirfinalyje nugalėdama 7:5, 6:0.
Angelique Kerber
Angelique Kerber / „Scanpix“ nuotr.

Pirmame sete R.Vinči išsiveržė į priekį 5:4 ir savo padavimais galėjo trinktelėti durimis, tačiau to padaryti jai nepavyko – įspūdingai žaisti pradėjusi A.Kerber laimėjo tris geimus iš eilės ir išplėšė setą.

Antroje dalyje jau nebeliko jokių klausimų – priešnuodžių prieš antrąją pasaulio raketę neradusi R.Vinči „US Open“ čempionatą paliko gavus „riestainį“.

Į paskutinio metų „Didžiojo kirčio“ turnyro pusfinalį patekusi A.Kerber užsitikrino 720 WTA reitingo taškų ir 875 tūkst. JAV dolerių. Dėl vietos finale vokietė kovos su latvės Anastasijos Sevastovos ir danės Carolinos Wozniacki poros nugalėtoja.

Primename, kad Niujorke A.Kerber kovoja dėl pirmosios pasaulio raketės titulo. Jei geriausia pasaulio tenisininkė Serena Williams nepasieks „US Open“ finalo, vokietė iš amerikietės perims šį titulą. Galimas ir kitas scenarijus – pirma pasaulio rakete A.Kerber taps ir tuo atveju, jei S.Williams nugalės finale.

Šiemet A.Kerber jau iškovojo vieną „Didžiojo kirčio“ turnyrų trofėjų – vokietė triumfavo „Australian Open“ čempionate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius