Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2020 03 03

A.Roddickas pašmaikštavo apie teigiamą pergalių ir pralaimėjimų balansą prieš N.Džokovičių

Buvęs profesionalus tenisininkas, praeityje iki pat pirmojo ATP reitingo laiptelio pakilęs Andy Roddickas socialiniame tinkle „Twitter“ atskleidė šmaikščią priežastį, kodėl jis yra tik vienas iš nedaugelio, kuriam pavyko išlaikyti teigiamą pergalių ir pralaimėjimų balansą prieš Novaką Džokovičių (ATP-1).
Novakas Džokovičius ir Andy Roddickas
Novakas Džokovičius ir Andy Roddickas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pastaruoju metu Nolė vėl susigrąžino nenugalimojo statusą – yra nepralaimėjęs 21 mačą iš eilės, o kiekvienas serbo varžovas vis dar bando surasti pirmosios planetos raketės Achilo kulną.

Ne Rafaelis Nadalis (26:29), Rogeris Federeris (23:27) ar Andy Murray (11:25), bet bombarduojančiais padavimais pasižymėjęs Andy Roddickas gali pasigirti turintis teigiamą pergalių ir pralaimėjimų santykį prieš N.Džokovičių.

Buvusi Jungtinių Amerikos Valstijų teniso žvaigždė tarpusavio akistatose prieš Serbijos teniso titaną pirmauja 5:4. Svarbu paminėti, kad išskyrus Olimpines žaidynes (antrasis etapas) ir ATP finalinį turnyrą (grupių etapas), visi susitikimai vyko ketvirtfinaliuose arba vėlesnėse turnyrų stadijose.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Andy Roddickas ir Novakas Džokovičius
AFP/„Scanpix“ nuotr./Andy Roddickas ir Novakas Džokovičius

Neoficialiais duomenimis, A.Roddickas yra vienintelis tenisininkas (dar žaidžiantis arba jau baigęs karjerą), kuriam pavyko išlaikyti teigiamą pergalių ir pralaimėjimų balansą prieš N.Džokovičių sužaidus mažiausiai 5 mačus.

Paklausus, kaip jam tai pavyko padaryti, 37-erių buvęs tenisininkas pasirinko labai šmaikštų atsakymą.

„Baikite karjerą prieš tai, kol vėl turėsite su juo susitikti“, – atsakė visuomet geru humoro jausmu pasižymėjęs ir aktyviai tviteryje besireiškiantis Roddickas.

2012 metais karjerą baigęs amerikietis vienintelį karjeros „Didžiojo kirčio“ titulą laimėjo Niujorke 2003 metais, o po kelių mėnesių ir pirmą kartą tapo stipriausiu planetos žaidėju. Dar triskart jis liko per žingsnį nuo titulo Vimbldone, kartą – „US Open“ turnyre.

2017 metais, kartu su Kim Clijsters, A.Roddickas buvo įtrauktas į teniso šlovės muziejų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius