Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 15

A.Zverevo sugrįžime po labai sunkios traumos – rimtos komplikacijos

Daviso taurės varžybose sugrįžti į tenisą po šiurpios traumos siekęs Alexanderis Zverevas (ATP-5) ir vėl krenta iš rikiuotės.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“ nuotr.

„Roland Garros“ turnyro pusfinalyje prieš Rafaelį Nadalį šiurpią čiurnos traumą patyręs Alexanderis Zverevas taikėsi sugrįžti gimtinėje vykstančiose Daviso taurės varžybose, tačiau dabar likusi sezono dalis tenisininkui pakibo ant plauko.

Išgirdus diagnozę, jog Sašai plyšo kryžminiai čiurnos raiščiai, vokiečiui nedelsiant buvo atlikta operacija. Reabilitacija ėjosi sklandžiai, o nors ir buvo praleisti likę du „Didžiojo kirčio“ turnyrai, A.Zverevas vylėsi užbaigti sezoną.

Visgi spaudos konferencijoje prieš pat Daviso taurės startą penktoji pasaulio raketė atskleidė apie tam tikras komplikacijas – tenisininkui diagnozuota kaulų čiulpų edema, kuri galėjo susidaryti nuo per intensyvių treniruočių siekiant kuo greičiau sugrįžti.

„Šiuo metu jaučiu didelį skausmą. Tiksliai nežinau, ar tai tikrai atsitiko vakar, tačiau treniruotės metu akimirką sustojau ir nebegalėjau nei bėgti, nei eiti. Dabar tai nebe dienų išgijimo klausimas, o greičiausiai mėnesių“, – atviravo Zverevas.

Vokietijos rinktinės kapitonas į Daviso taurės komandą iškvietė Yannicką Hanfmanną (ATP-153).

Vienos iš Daviso taurės atrankos grupių šeimininkai pirmajame mače net ir be savo lyderio 2:1 palaužė Prancūzijos rinktinę ir turi gerus šansus patekti tarp dviejų stipriausių grupės komandų bei iškovoti bilietą į finalus. Jų grupėje taip pat yra Belgija ir Australija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius