Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 21

Aiški pirmoji R.Berankio sugrįžimo stotelė: su būriu serbų varžysis draugiškame turnyre

Jau beveik tris mėnesius be oficialaus teniso mačo gyvenantis stipriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-72) gali pradėti pasiruošimą pirmajam turnyrui po ilgos pertraukos. Belgrade vyksiantis draugiškas teniso turnyras „Eastern European Championship“ ketvirtadienį paskelbė, kad į turnyrą atvyks ir pirmoji Lietuvos raketė.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / „Scanpix“ nuotr.

Buvusio Serbijos tenisininko, aukščiausiai iki aštuntojo ATP reitingo laiptelio užlipusio Janko Tipsarevičiaus akademijos organizuojamas draugiškas turnyras Belgrade startuos birželio 15-ąją, o žiūrovai galės mėgautis ne tik vietinių žaidėjų gausa, bet ir kitais gerais pažįstamais tenisininkais.

Tarp jų – ir su J.Tipsarevičiaus teniso akademija bendradarbiaujantis lietuvis Ričardas Berankis, šiemet pasiekęs antrą „Australian Open“ etapą bei Indijoje vykusio ATP 250 taškų turnyro pusfinalį.

Be vilniečio turnyre pasirodys ir būrys Serbijos atstovų – Dušanas Lajovičius (ATP-23), Miomiras Kečmanovičius (ATP-47), Danilo Petrovičius (ATP-157), Viktoras Troickis (ATP-183), Hamadas Medjedovičius (ATP-1318), taip pat bosnis Damiras Džumhuras (ATP-107) bei bulgaras Dimitaras Kuzmanovas (ATP-317).

Kiti „Eastern European Championship“ dalyviai bus paskelbti turnyrui artėjant prie starto linijos.

Moterų turnyre kol kas yra aiškios trys pavardės – rumunės Patricia Maria Tig (WTA-85) bei Irina-Camelia Begu (ATP-81), taip pat kroatė Jana Fett. (WTA-218).

Dėl koronaviruso pandemijos profesionalus tenisas yra sustabdytas nuo kovo 13 dienos, o ATP ir WTA turai beveik visus savo turnyrus jau spėjo atšaukti iki pat rugpjūčio mėnesio.

Šį savaitgalį į kortus žengs trečioji planetos raketė Dominicas Thiemas, kuris su savo tautiečiais varžysis draugiškame turnyre Austrijoje.

Šiuo metu draugiški mačai taip pat yra žaidžiami Vokietijoje bei Jungtinėse Amerikos Valstijose, tačiau juose pirmojo šimtuko žaidėjai kol kas nedalyvauja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius