Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 22

Akiplėšiškumas ar netyčiukas? Marija Šarapova pasirašė, kad dopingo nevartojo

Rusijos Federalinės medicininės-biologinės agentūros direktorius Andrejus Sereda antradienį atskleidė, kad Marija Šarapova likus mėnesiui iki išpažinties vartojus dopingą pasirašė dokumentą, kuriuo patvirtino, kad draudžiamų preparatų jos organizme nėra.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / Sputnik
Temos: 1 Marija Šarapova

Nors A.Sereda nesakė, kad M.Šarapova apie mildronato įtraukimą į juodąjį sąrašą buvo perspėta, Federalinės medicininės-biologinės agentūros vadovas „R-Sport“ naujienų agentūrai pareiškė, kad M.Šarapova pasirašė dokumentą, kuriuo patvirtino esanti „švari“. Parašą ant lapo Rusijos tenisninkė padėjo prieš Federacijos taurės rungtynes su Nyderlandų rinktine vasario 6-7 dienomis.

„Mes turime Marijos Šarapovos parašą, kuriuo ji paneigė vartojusi dopingą, kai su rinktine vyko į Olandiją,“ – sakė A.Sereda.

Primename, kad Pasaulinė antidopingo agentūra (WADA) mildronatą į draudžiamų preparatų sąrašą įtraukė šių metų sausio 1 d. Pati M.Šarapova neslėpė, kad iš Tarptautinės teniso federacijos ir Moterų teniso asociacijos gavo net penkis laiškus, tačiau juos netyčia praleido.

Rusijos tenisininkė žinutę apie „Australian Open“ čempionate atliktą ir teigiamą rezultatą parodžiusį dopingo testą gavo kovo 2 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius