Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 20

Akvilė Paražinskaitė po įspūdingos ir pragariškos kovos pateko į ketvirtfinalį Nandzinge

Geriausia Lietuvos jaunoji tenisininkė Akvilė Paražinskaitė pateko į Kinijoje vykstančių jaunimo olimpinių žaidynių merginų vienetų varžybų ketvirtfinalį. Trenerių Remigijaus Balžeko ir Arūno Balžeko treniruojama 17-metė mergina aštuntfinalyje po dramatiškos kovos rezultatu 6:7, 6:2, 7:6 palaužė geriausią Šveicarijos jaunąją tenisininkę Jil Teichmann.
Akvilė Paražinskaitė
Akvilė Paražinskaitė / deuce.lt nuotr.
Tai buvo pirma abiejų tenisininkių akistata karjeroje. Mačas truko dvi valandas ir 46-ias minutes.

„Esu laiminga, nes pirmame sete turėjau tiek daug progų išsiveržti į priekį, bet pralaimėjau taškus, – iškart po dvikovos kalbėjo A.Paražinskaitė. – Antrame sete dar labiau susikaupiau ir perėmiau iniciatyvą. Trečiame sete abi taškus rinkom po savo padavimų. Aš tikrai gerai atlikau padavimus, bet pabaigoje šiek tiek susijaudinau. Tačiau koviausi toliau ir esu tikrai labai, labai patenkinta.“

Lemiamo seto pratęsime J.Teichmann tris kartus vos taškas skyrė nuo pralaimėjimo, tačiau Šveicarijos tenisininkė sugebėjo tęsti mačą. Ketvirtos galimybės A.Paražinskaitė vienai geriausių pasaulio jaunių tenisininkių nedovanojo.

J.Teichmann pasaulio jaunių reitinge užima 7-ą vietą. O moterų profesionalių klasifikacijoje yra 633-ia.

Dėl patekimo į pusfinalį A.Paražinskaitė žais su antra pagal skirstymą jaunimo olimpinėse žaidynėse ruse Darya Kasatkina. Abi tenisininkės iki šiol viena prieš kitą žaidė du kartus ir abu kartus pergales iškovojo D.Kasatkina.

A.Paražinskaitė poroje su Latvijos jaunąja teniso žvaigžde Jelena Ostapenko dvejetų varžybose pateko į pusfinalį ir kovos dėl olimpinio medalio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius