Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 20

Alexanderis Zverevas Halėje per valandą susitvarkė su savo varžovu iš Italijos

Ketvirtoji „Gerry Weber Open“ turnyro raketė Alexanderis Zverevas iškovojo užtikrintą pergalę savo pirmame šių varžybų mače. Vokietis vos per valandą trukusį mačą 6:3, 6:2 nugalėjo 33 pasaulio raketę Paolo Lorenzį.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

A.Zverevas „Gerry Weber Open“ turnyro finale rungtyniavo praėjusiais metais, tačiau buvo priverstas pripažinti Floriano Mayerio pranašumą po atkaklios trijų setų kovos.

Šiemet vokietis iškovojo savo 32 pergalę ir patyrė 12 nesėkmių. Jis pateko į finalus Monpeljė, Miuchene bei Romoje ir laimėjo visus tris. Dėl kelialapio į varžybų ketvirtfinalį jis susitiks su tautiečiu Philippu Kohlschreiberiu.

Antradienį pergalę Halės mieste vykstančiame turnyre taip pat iškovojo rusas Karenas Hačanovas. Jis 6:2, 6:7 (2:7), 6:3 nugalėjo prancūzą Gilles'į Simoną.

Sėkmingai savo pasirodymą Vokietijoje pradėjo ir australas Bernardas Tomičius. Jis 6:4, 6:4 įveikė kortų šeimininką Tommy Haasą. Pralaimėjimą patyrė 44 pasaulio raketė Benoitas Paire, kuris 0:6, 4:6 nusileido dabartiniam antrojo šimtuko žaidėjui bei praėjusių metų čempionui Florianui Mayeriui.

Į antrąjį „Gerry Weber Open“ turnyro etapą patekę tenisininkai jau užsitikrino 45 ATP reitingo taškus bei 45 tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius