Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 12

Amerikietis Tennysas Sandgrenas – čempionas Oklande

Panašu, kad 27-erių amerikiečiui Tennysui Sandgrenui (ATP-63) buvo lemta žaisti tenisą – sportininkui suteiktas vardas vos per vieną raidę skiriasi nuo šios sporto šakos pavadinimo.
Tennysas Sandgrenas
Tennysas Sandgrenas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Amerikietis, Oklande užtikrintai žaidęs jau nuo pat pirmųjų susitikimų, finale 6:4, 6:2 sutriuškino britą Cameroną Norrie (ATP-93).

Įdomu tai, kad abiems tenisininkams tai buvo pirmasis finalas ATP ture.

„ASB Classic“ čempiono gyvenimas per metus spėjo apsisukti 360 laipsnių kampu – dar lygiai prieš metus, palikdamas turnyrą Oklande, T.Sandgrenas ture iš viso buvo iškovojęs dvi pergales.

Dabar amerikietis yra laimėjęs jau 21 kartą, o Naujosios Zelandijos miestą palieka su aukštai iškelta galva ir trofėjumi rankose.

„Šiuo metu man trūksta žodžių visa tai paaiškinti. Daug darbo, daug treniruočių, daug pasiaukojimo, kad atsidurčiau ten, kur esu dabar. Tiesiog esu dėkingas, kad galiu apskritai žaisti ir kovoti kiekviename mače. Praeityje teko ištverti daug traumų, tačiau dabar žaisti tokiame aukštame lygyje yra nuostabu“, – kalbėjo amerikietis.

Atsipalaiduoti T.Sandgrenui nebus kada – jau pirmadienį prasideda „Australian Open“ varžybos, o jose tenisininkui reikės apginti praetais metais pasiektą rezultatą – ketvirtfinalį.

Triumfas „ASB Classic“ turnyre jam garantavo 250 ATP reitingo taškų ir beveik 91 tūkstantį JAV dolerių.

Britas Cameronas Norrie, augęs būtent Oklande, liūdėti tikrai neturėtų – jo sąskaita papilnės 49 tūkstančiais JAV dolerių ir 150 ATP reitingo taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius