-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 04

Andy Murray: „Bijojau likti vienas su savo dukra“

Andy Murray spaudos konferencijoje papasakojo, kad likti dviese su dukra jam buvo viena iš baisiausių tėvystės akimirkų. Škotas atskleidė, kad rūpinimasis ja tenisininkui sukelia daugiau įtampos nei „Didžiojo kirčio“ turnyro finalas.
Andy Murray
Andy Murray / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Andy Murray

Antroji pasaulio raketė šią savaitę sugrįžo į kortus, juose Didžiosios Britanijos rinktinė susitiks su Japonijos komanda.

A.Murray nežaidė nuo pralaimėjimo Novakui Džokovičiui „Australian Open“ finale. Iš karto po mačo jis padėkojo žmonai už nuolatinį palaikymą ir išskubėjo namo.

Keturi geriausi pasaulio tenisininkai jau yra tėčiai. Pirma pasaulio raketė Novakas Džokovičius ne kartą yra minėjęs, kad jo sūnus suteikia jam motyvacijos sunkiai dirbti bei judėti į priekį.

A.Murray nenorėjo daug kalbėti apie savo dukrą. Škotas neatsakė, ar šeimos pagausėjimas gali prisidėti prie jo žaidimo pokyčių.

„Mano gyvenime pasikeitė prioritetai, – kalbėjo A.Murray. – Jau Melburne svarbiausia buvo grįžti namo ir nepraleisti dukros gimimo. Norėjau būti šalia Kim ir palaikyti ją šią svarbią akimirką.

Tuomet supratau, kad pasikeitė dalykai, kuriuos laikau svarbiausiais. Ilgai nerungtyniavau, todėl nežinau kaip jausiuosi kitą kartą bėgiodamas kortuose, tačiau šeimą sukurti norėjau jau labai seniai.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius