Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 07

Andy Murray ir Davidas Ferreras – „China Open“ pusfinalyje

Antroji pasaulio raketė Andy Murray ir penktasis pagal skirstymą Davidas Ferreras pateko į „China Open“ pusfinalį, kuriame savaitgalį rungtyniaus tarpusavyje. Britas nugalėjo savo tautietį Kyle'ą Edmundą 7:6 (11:9), 6:2, o Ispanijos atstovas įveikė Alexanderį Zverevą 6:7 (4:7), 6:1, 7:5.
Andy Murray
Andy Murray / AFP/„Scanpix“ nuotr.

A.Murray šiame mače laimėjo net 89 proc. savo pirmųjų padavimų, atliko 12 neliečiamų kirčių ir tris kartus palaužė varžovo padavimų seriją. D.Ferreras prieš jaunąjį vokietį laimėjo 72 proc. savo pirmųjų kirčių.

Antrajai pasaulio raketei tai antrasis „China Open“ pusfinalis karjeroje, o 2014 metais jį šiame etape nugalėjo Novakas Džokovičius. D.Ferreras tarp keturių stipriausių Pekine taip pat pateko antrąjį kartą, o praėjusiais metais nusileido tam pačiam Serbijos tenisininkui.

Dėl lietaus atidėtuose mačuose paaiškėjo ir paskutiniai ketvirtfinalio dalyviai. Jais tapo Milošas Raoničius ir Pablo Carreno Busta, kurie penktadienį tarpusavyje žais dar vieną susitikimą. Kanadietis 6:3, 6:4 nugalėjo Maleką Jazirį, o ispanas įveikė Richardą Gasquet 5:7, 6:4, 6:1.

Už patekimą į „China Open“ pusfinalį tenisininkams atiteks 180 ATP reitingo taškų bei 154 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius