-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 18

Andy Murray: „Jaučiu stiprius peties skausmus, nes pasikeitė kamuoliukai“

Antroji pasaulio raketė bei olimpinis čempionas Andy Murray nesunkia pergale pradėjo savo pasirodymą Sinsinačio varžybose, tačiau atskleidė, kad turi nedidelių sveikatos problemų. Škotui pradėjo skaudėti petį, o šį nemalonų skausmą jam sukėlė pasikeitę kamuoliukai, su kuriais yra žaidžiami mačai „Western & Southern Open“ turnyre.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Andy Murray

„Tai tenisininkams yra labai nelengva užduotis, – po mačo pasakojo britas. – Kitokie kamuoliukai priverčia tave visai kitaip jausti smūgius. Tavo kūnas atlaiko visus kirčius kitaip nei anksčiau. Padavimo metu labiausiai nukenčia petys.

Atvykus į naują turnyrą ir pasikeitus kamuoliukams, kitiems vyrukams prasideda riešo problemos, tačiau man labiausiai paskausta petį. Tikiuosi, kad bėgant savaitei situacija pagerės.

Kamuoliukai keičiasi nuolat. Žaidėme su „Wilson US Open“ ir „Australian Open“ kamuoliukais Rio de Žaneire, šią savaitę rungtyniaujame su „Penn“ firmos kamuoliukais, o po kelių savaičių ir vėl rungtyniausiu su „Wilson US Open“. Tačiau tai didelių problemų neturėtų sukelti.“

A.Murray Sinsinatyje nugalėjo Juaną Monaco ir varžybų aštuntfinalyje susitiks su Pietų Afrikos atstovu Kevinu Andersonu. Britas „Western & Southern Open“ varžybose triumfavo du kartus (2008 ir 2011 m.).

Šį sezoną škotas iškovojo keturis titulus: „Masters“ serijos turnyro Romoje, „Aegon Championships“, Vimbldono bei olimpinio Rio de Žaneiro teniso varžybų auksą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius