-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2016 03 01

Arnaudas Clementas iš Prancūzijos teniso federacijos prašo 1,5 mln. eurų

Nenumaldomai artėja Prancūzijos ir Kanados Daviso taurės dvikova Gvadalupės saloje, tačiau Prancūzijos teniso federacijoje kol kas ne visi galvoja apie tenisą. Kol naujasis rinktinės kapitonas Yannickas Noah su komanda ruošiasi varžyboms, „FFT“ galvoja kaip užbaigti reikalus su senuoju komandos strategu.
Arnaudas Clementas
Arnaudas Clementas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Buvęs tenisininkas ir Prancūzijos komandos kapitonas A.Clementas rinktinei vadovavo 2013-2015 metais. Prieš penkis mėnesius jis buvo atleistas, tačiau kol kas iki galo išsiskirti nenori.

A.Clementas pasirašė sutartį su Prancūzijos teniso federacija, kuri turėjo galioti iki 2016-ų metų, tačiau buvo nutraukta metais anksčiau. „FFT“ jau pasiūlė strategui 400-us tūkst. eurų, tačiau prancūzas nori kiek didesnės 1,5 mln. eurų premijos.

Buvęs Prancūzijos rinktinės kapitonas neteko darbo dėl prastų komandos rezultatų. Jo vadovaujama komanda 2014-ais metais pateko į finalą, kuriame pralaimėjo Šveicarijai. Tačiau 2013-ais ir 2015-ais metais Prancūzija patyrė nesėkmes ketvirtfinalyje. Vadovų kantrybė trūko po pralaimėjimo Didžiajai Britanijai praėjusių metų liepos mėnesį. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius