-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 22

Ašaros Rumunijoje: keiksmažodžius varžovėms dalinęs I.Nastase'as išvarytas iš aikštės

„Fed Cup“ dvikova tarp Rumunijos ir Didžiosios Britanijos sukėlė vieną didžiausių skandalų šį sezoną. Šeimininkų rinktinės kapitonas Ilie Nastase'as buvo toks nepatenkintas padėtimi aikštėje, kad pradėjo laidyti keiksmažodžius pagrindiniam mačo teisėjui, o vėliau įžeidinėjo kortuose žaidžiančią Johanną Kontą. Dvikova buvo sustabdyta, o ITF jau pradėjo tyrimą.
Johanna Konta
Johanna Konta / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

J.Konta pirmavo savo vienetų mače 6:2, 1:2 prieš Soraną Cirsteą ir tuomet I.Nastase'as pradėjo rodyti savo nepasitenkinimą. 70-metis rumunas iš pradžių užsipuolė teisėją:

„Kas, po velnių, tau negerai?“

Tuomet savo įžeidinėjimus I.Nastase'as nukreipė į varžovų žaidėją J.Kontą, kuri sunkiai tvardė ašaras. Sužaidus dar vieną geimą mačas buvo sustabdytas.

VIDEO: „Fed Cup“: Ilie Nastese'o incidentas Rumunijoje

I.Nastase'as buvo paprašytas palikti kortus, o namų žaidėja Simona Halep bandė viską paaiškinti gerbėjams, susirinkusiems stebėti mačo.

Negana to, I.Nastase'as spaudos konferencijoje leptelėjo rasistinį komentarą apie amerikietės Serenos Williams nėštumą: „Pažiūrėsime, kokios šis vaikas bus spalvos. Šokolado su pienu?“

Šeštadienį ryte išvydęs šiuos savo komentarus spaudoje jis užsipuolė britų žurnalistus: „Kodėl tai parašėte? Jūs kvaili. Jūs tikrai labai kvaili!“

ITF savo oficialioje interneto svetainėje pranešė, kad tyrimai pradėti dėl abiejų I.Nastase'o incidentų. Ko gero, rumunas bus priverstas trauktis iš komandos kapitono posto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius