Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 06 14

Asmeninė graiko tragedija: prieš pat finalą sužinojo apie artimojo mirtį

Stefanos Tsitsipas pralaimėjo „Roland Garros“ finalą Novakui Džokovičiui, bet ne tai buvo liūdniausia graikui, prieš pat lemiamą akistatą sužinojusiam apie jam brangios močiutės mirtį.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Scanpix“ nuotr.

22-ejų graikas Paryžiuje vykusiame finale laimėjo pirmuosius du setus, tačiau pralaimėjo kitus tris ir buvo priverstas pripažinti pralaimėjimą 7:6(6), 6:2, 3:6, 2:6, 4:6.

Vis dėlto tai nublanko prieš skausmą, kurį S.Tsitsipas patyrė prieš pat mačą, kai sužinojo, jo mirė jo močiutė.

Šia žinia graikas pasidalino po rungtynių jautriame instagramo įraše.

„Gyvenime laimėti ar pralaimėti nėra svarbiausia. Svarbiausia – džiaugtis kiekvienu gyvenimo momentu, nesvarbu, ar esi vienas, ar su kitais, – rašė Graikijos teniso žvaigždė. – Reikia gyventi reikšmingą gyvenimą be jokios kančios ar nusižeminimo. Kelti į viršų trofėjus ar švęsti pergales reiškia daug, bet ne viską.

Likus penkioms minutėms iki išėjimo į kortą mirė mano mylima močiutė, pralaimėjusi kovą su gyvenimu. Protinga moteris, tikėjusi gyvenimu ir turėjusi dosnumą, kurio negalėčiau sulyginti su jokiu iš mano sutiktų žmonių. Labai svarbu savo gyvenime turėti kuo daugiau tokių žmonių, kadangi tokie žmonės verčia tave jaustis gyvu. Jie priverčia tave svajoti.

Noriu pasakyti, kad nesvarbu, kuri dabar diena ar kokia situacija, noriu šią dieną dedikuoti jai ir tik jai. Ačiū, kad užauginai mano tėvą. Be jo, niekas nebūtų buvę įmanoma.“

S.Tsitsipas vakarykštė dvikova su N.Džokovičiumi buvo pirmoji „Didžiojo kirčio“ turnyrų finaluose. Prieš tai jis buvo pralaimėjęs tris iš eilės pusfinalius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius