Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 04

ATP Los Cabos: finalo porą sudarys turnyro favoritai

Kuomet kituose turnyruose ryškiausi tenisininkai krenta it lapai, „Abierto de Tenis Mifel presentado por Cinemex“ pirmenybėse favoritai žengė į finalą.
Juanas Martinas del Potro
Juanas Martinas del Potro / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Antroji turnyro raketė Fabio Fognini (ATP-15) atrodo, jog žaidžia karjeros sezoną. Italas užtikrintai 6:4, 6:2 nugalėjo britą Cameroną Norrie (ATP-74).

31-erių žaidėjui trūksta vos vienos pergalės iki trečiojo ATP trofėjaus šiame sezone (titulai San Paule bei Bastade). Maža to, F.Fognini ne tik nėra laimėjęs trijų turnyrų per sezoną, bet taip pat nėra lipęs ant aukščiausio pakylos laiptelio žaidžiant ant kietos dangos. Net 13 iš 16 jo žaistų finalų buvo ant grunto.

Italas siekia pagerinti ir asmeninį rekordą ATP reitinge. Nepaisant finalo baigties, pirmadienį žaidėją išvysime 14 vietoje, o tai reiškia, jog F.Fogniniui trūksta vienos pozicijos iki geriausio rezultato karjeroje pakartojimo.

Jo oponentu finale bus Juanas Martinas Del Potro (ATP-4). Jis 6:3, 7:6 (8-6) nugalėjo trečiąją turnyro raketę bosnį Damirą Džumhurą (ATP-24) bei dalyvaus ketvirtajame finale 2018-aisiais.

Argentinietis antrajame sete pirmavo 5:3 bei turėjo galimybę savaisiais padavimais pabaigti šį susitikimą. Visgi D.Dzumhurui trumpam pavyko atstatyti pusiausvyrą sete, kol galiausiai bosnis kapituliavo antrojo seto tiebreak‘e.

Delpo žaidžia tiesiog nuostabų sezoną, o vienu momentu argentinietis buvo iškovojęs net 15 pergalių iš eilės. 1 metro ir 98 centimetrų bokštas šiemet jau triumfavo Meksikoje surengtame ATP 500 taškų turnyre Akapulke (kitas titulas – Indian Velse).

Los Cabos turnyro nugalėtojas džiaugsis 250 ATP reitingo taškų bei 127 tūkstančiais JAV dolerių. Tuo tarpu finalą pralaimėjęs žaidėjas į savo sąskaitą įsirašys 150 taškų ir gaus 67 tūkstančių piniginį prizą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius