Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 05

ATP Monpeljė: T.Berdychas išlaikė sunkų išbandymą

Po traumų kupino 2018 metų sezono grįžtantis čekas Tomašas Berdychas (ATP-79) jau nuo pat Naujųjų metų pradžios demonstruoja pagirtiną formą. Šįkart čekas turėjo paplušėti, tačiau galiausiai pasiekė pergalę „Open Sud de France“ turnyre Monpeljė, Prancūzijoje.
Tomašas Berdychas
Tomašas Berdychas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmajame turnyro etape T.Berdychas 5:7, 6:3, 6:3 nugalėjo vokietį Matthiasą Bachingerį (ATP-142).

Čekas „Open Sud de France“ turnyre dalyvauja tik antrą kartą, tačiau iš debiutinio pasirodymo turi nuostabius prisiminimus – 2012 metais Monpeljė laimėjo titulą.

33-ejų tenisininkas pergalingame susitikime atliko 11 neatremiamų padavimų ir išsaugojo 7 break point'us iš 11. Dvikova truko 2 valandas ir 11 minučių.

Priminsime, kad 2018-ųjų metų sezoną buvusi ketvirtoji pasaulio raketė užbaigė dar birželį dėl patirtos nugaros traumos.

Tačiau vos sugrįžęs į ATP turą čekas demonstruoja puikius rezultatus – pasiekė finalą Dohoje (nugalėti tokie tenisininkai kaip P.Kohlschreiberis ar F.Verdasco) ir ketvirtąjį „Australian Open“ etapą (nugalėjo D.Schwartzmaną, o pralaimėjo R.Nadaliui).

Aštuntfinalyje T.Berdychas kausis su prancūzo Benoit Paire (ATP-58) arba ruso Jevgenijaus Donskojaus (ATP-96) poros nugalėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius